Διπλή εγκυμοσύνη για την Αντιγόνη Κουλουκάκου

11.12.2023
Διπλή εγκυμοσύνη για την Αντιγόνη Κουλουκάκου
Φαίνεται πως το σενάριο στη Γη της Ελιάς, όσον αφορά στην Ιουλία Βρεττάκου, εμπνεύστηκε (ή, μάλλον, καθοδηγήθηκε) από τις εξελίξεις στην προσωπική ζωή της ηθοποιού που την ενσαρκώνει.

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της φαίνεται πως διανύει η Αντιγόνη Κουλουκάκου, ένα χρόνο μετά τον γάμο της με τον Νίκο Ράικο, τον οποίο είχε γνωστοποιήσει με την παρακάτω φωτογραφία, όπου τους βλέπουμε αμφότερους με τις βέρες στο δεξί, τον Δεκέμβρη του 2022. «

«Ποτέ μου δεν ονειρεύτηκα νυφικά, αλλά στα όνειρα μου ονειρευόμουν τον πατέρα του παιδιού μου κ άνδρα της ζωής μου», έγραφε, μεταξύ άλλων, τότε η ηθοποιός, και παρόλο που η σχετική ανάρτηση δεν υπάρχει πια, η φωτογραφία «κυκλοφορεί» ακόμη!

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η ηλικία, ο άντρας που της άλλαξε τη ζωή και ο διπλός γάμος

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Votre Beaute, η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκαλύπτει πως είναι έγκυος ενώ μιλά με τα πιο τρυφερά λόγια τόσο για τα δύο παιδιά του συντρόφου της, όσο και για τη μητέρα τους, με την οποία, όπως εξηγεί έχουν άριστες σχέσεις.

«Πριν από το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης μου, είχε προηγηθεί ένα μεγάλο roller coaster συναισθημάτων. Έχω προβληματιστεί πάρα πολύ για τη θέση μου και για το ποια πρέπει να είμαι απέναντι στα δύο παιδιά του συντρόφου μου, που τα αισθάνομαι πολύ παιδιά μου... Με όλον τον σεβασμό απέναντι στη βιολογική τους μητέρα, με την οποία έχουμε άριστες σχέσεις, αισθάνομαι και μαμά τους. Νιώθω τέτοια αγάπη προς αυτά τα παιδιά και δέσιμο μαζί τους, που ο ερχομός του τρίτου παιδιού μας, μας συνδέει περισσότερο, είναι το αδελφάκι τους. Είμαι λοιπόν μία μαμά τριών παιδιών που τα λατρεύω».

]1_63.jpg

Οι πρώτοι που έμαθαν τα ευχάριστα νέα (εκτός της οικογένειας, φυσικά) ήταν οι δημιουργοί της σειράς Γη της Ελιάς, οι οποίοι και ανέλαβαν να προσαρμόσουν το σενάριο, «χαρίζοντας» και στην Ιουλία Βρεττάκου μια αντίστοιχη εγκυμοσύνη.

Με το καλό να υποδεχτούν το παιδάκι τους, λοιπόν, η Αντιγόνη Κουλουκάκου και ο Νίκος Ράικος, αλλά και η Ιουλία με τον Στάθη, φυσικά!

{https://www.instagram.com/p/C0tc7WFNyDq/}

Τελευταία τροποποίηση στις 11.12.2023 - 13:13