Paris Hilton: Το αξιολάτρευτο βίντεο όπου παρουσιάζει για πρώτη φορά τη νεογέννητη κορούλα της να δέχεται τα χάδια του αδελφού της

Paris Hilton: Το αξιολάτρευτο βίντεο όπου παρουσιάζει για πρώτη φορά τη νεογέννητη κορούλα της να δέχεται τα χάδια του αδελφού της
Δύο εβδομάδες αφότου η Paris Hilton ανακοίνωσε τον ερχομό της νεογέννητης κόρης της, London, η κοσμική κληρονόμος έδωσε στους followers της στο TikTok μια πρώτη ματιά στο μωρό της!

Η περήφανη μητέρα δύο παιδιών μοιράστηκε το νέο κλιπ της κόρης και του γιου της Phoenix, ηλικίας 10 μηνών, γράφοντας στη λεζάντα. «Καλημέρα με τους αγγέλους μου. Ο Phoenix είναι ο καλύτερος μεγάλος αδερφός! Τόσο ευγενικός και γλυκός με την αδερφή του», έγραψε στη δημοσίευση.

Paris Hilton: Η τρομακτική εμπειρία της έκτρωσης και η «προγραμματισμένη» προσπάθεια να κάνει κοριτσάκι

Στη νέα αξιολάτρευτη ανάρτηση, ο Phoenix έβαλε γλυκά το χέρι του στο κεφάλι της London, ενώ η Paris κρατούσε το νεογέννητο στην αγκαλιά της. «Αυτή είναι η αδερφή σου;» ρώτησε τον γιο της. «Ο Phoenix είναι ένας ωραίος μεγάλος αδερφός! Σε αγαπάμε London!» Κατά τη διάρκεια του βίντεο στο σπίτι, ο μεγάλος αδελφός χρησιμοποίησε αξιολάτρευτα την πράσινη περπατούρα του για να κινηθεί στο δωμάτιο, ενώ η αδερφή του και η μαμά του περνούσαν λίγο χρόνο μαζί. Παρόλο που η Paris δεν αποκάλυψε το πρόσωπο της κόρης της στο κλιπ, έδειξε το κεφάλι της μικρής της ενώ την αγκάλιαζε.

{https://www.tiktok.com/@parishilton/video/7310699907969584427}

Paris Hilton: Ο απίστευτος όρος που είχε θέσει στην παρένθετη μητέρα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης του γιου της

Αφού η Paris μοιράστηκε τη γλυκιά στιγμή των δύο παιδιών της, πολλοί από τους 9,2 εκατομμύρια ακόλουθούς της αντέδρασαν στα σχόλια. «Η Paris θεραπεύει το εσωτερικό της παιδί δίνοντας στα μωρά της όλη την αγάπη του κόσμου», έγραψε μια θαυμάστρια, στην οποία η Paris απάντησε με emoji με χαρούμενα δάκρυα. Αλλού, ένας θαυμαστής εξέφρασε την ανυπομονησία του να μεγαλώσει η London και να ακολουθήσει το εμβληματικό Y2K look της μαμάς της. Με το καλό!

Τελευταία τροποποίηση στις 13.12.2023 - 11:56