Bradley Cooper: Η αστεία συνήθεια του που έκανε την Emma Stone να ξεκαρδιστεί στα γέλια 

Bradley Cooper: Η αστεία συνήθεια του που έκανε την Emma Stone να ξεκαρδιστεί στα γέλια 
Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης "Actors on Actors" με την Emma Stone για λογαριασμό του Variety.

Ο Bradley Cooper αποκάλυψε ότι μερικές φορές του αρέσει να κλείνει τα μάτια του και να εστιάζει μόνο στις σκέψεις του. Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης "Actors on Actors" με την Emma Stone για λογαριασμό του Variety. Καθώς ο σταρ του The Hangover, έκλεισε τα μάτια του για να ρωτήσει την Emma μια ερώτηση, αυτή τον ρώτησε γιατί έκλεισε τα μάτια. Η ηθοποιός δεν μπορούσε παρά να γελάσει με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της στην Aloha [φωτό επάνω].

Καθώς ο Bradley άρχισε να κάνει μια ερώτηση στην Emma για το «τεράστιο ταλέντο» της, έκλεισε τα μάτια του, για να επικεντρωθεί στις σκέψεις του, και η ηθοποιός παρατήρησε γρήγορα τη συνήθεια του και τον ρώτησε αμέσως γι' αυτό. «Γιατί είναι τα μάτια σου τόσο κλειστά;» είπε.

Ο Bradley αποκάλυψε ότι απλώς πιστεύει ότι τον βοηθά να συγκεντρωθεί σε αυτό που σκέφτεται καλύτερα. «Καθώς νιώθω πιο άνετα με τον εαυτό μου, η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι καλύτερα όταν τα μάτια μου είναι κλειστά», είπε γελώντας.

{https://twitter.com/Variety/status/1733156984365731983}

Παρόλο που ο σκηνοθέτης του A Star is Born ειρωνεύτηκε ότι πίστευε ότι ήταν «πολύ ωραίο», η Emma γέλασε και είπε «Πρέπει να το αντιμετωπίσεις αυτό», του είπε. «Είναι τρελό».

Στη συνέχεια, ο Bradley προσπάθησε να της κάνει μια ερώτηση, αλλά είπε ότι ένιωθε ότι έπρεπε να κλείσει τα μάτια του και η Emma τον αντέγραψε. «Ξέρω ότι κλείνω τα μάτια μου. Απλά συνήθισε το, φίλη μου», της είπε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης. «Πες μου ότι δεν αισθάνομαι καλά». Γέλασε κι αυτός και χαριτολογώντας κράτησε τα μάτια του ορθάνοιχτα.

Ο Bradley Cooper με την κόρη του στο κόκκινο χαλί - Η ανάρτηση της μαμάς Irina Shayk

Όταν η Emma έκλεισε τα μάτια της, παραδέχτηκε ότι ήταν ωραίο, αλλά παρατήρησε: «Θα κοιμηθώ αν το κάνω για πολύ». Καθώς το ζευγάρι γελούσε ενώ ο Bradley κρατούσε τα μάτια του διάπλατα ανοιχτά, η ηθοποιός του La La Land έκανε πλάκα.

Εκτός από την ξεκαρδιστική στιγμή με τα μάτια κλειστά, τόσο ο Bradley όσο και η Emma μίλησαν για τις ταινίες τους που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, Maestro και Poor Things, αντίστοιχα. Και οι δύο μίλησαν για το μεγάλο χρονικό διάστημα γυρισμάτων κάθε έργου και τις διαδικασίες τους. Και πρόκειται για δύο ταινίες που σίγουρα θα έχουν υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.12.2023 - 16:49