Ο Bradley Cooper με την κόρη του στο κόκκινο χαλί - Η ανάρτηση της μαμάς Irina Shayk

13.12.2023
Ο Bradley Cooper με την κόρη του στο κόκκινο χαλί - Η ανάρτηση της μαμάς Irina Shayk
Η πρώτη επίσημη, δημόσια εμφάνιση της 6χρονης Lea De Seine στο πλευρό του διάσημου πατέρα της έκανε τα φλας να αστράψουν.

Παγκόσμια Πρεμιέρα για την τελευταία ταινία του Bradley Cooper με τίτλο Maestro την Τρίτη το βράδυ (12/12/2023) και ο πρωταγωνιστής έφτασε στο κόκκινο χαλί με την καλύτερη ντάμα!

Στο πλευρό του 48χρονου ηθοποιού και σκηνοθέτη η 6 ετών κόρη του, Lea De Seine, καρπός του έρωτά του με την πρώην σύντροφό του Irina Shayk. Ξανθιά, γαλανομάτα, γλυκύτατη, η μικρούλα πόζαρε στον φακό κρατώντας σφιχτά στο χέρι της αυτο΄ του μπαμπά της.

{https://www.instagram.com/p/C0y-X5otYjW/}

Μαζί τους στο κόκκινοι χαλί του Μουσείου της Ακαδημίας Κινηματογράφου στο Λος Άντζελες και οι συμπρωταγωνίστριες του Cooper, Carrey Mulligan και Maya Hawk, αλλά και η στενή του φίλη, Lady Gaga, η οποία θέλησε να στηρίξει τον φίλο της.

{https://www.instagram.com/p/C0jsQ77gNqC/}

Η Irina, από την πλευρά της δεν παραβρέθηκε αλλά θέλησε να στηρίξει τον πατέρα της κόρης της, με τον οποίο, εξάλλου έχουν μια άριστη σχέση και μοιράστηκε μία ιστορία όπου καμάρωνε για το ντουέτο πατέρα και κόρης, δημόσια. «Τοσό περήφανη, μπαμπά και Lea», έγραφε στη λεζάντα, ενώ αμέσως μετά μοιράστηκε μια εικόνα της μικρής έτοιμη να απολαύσει κα΄τι στον κινηματογράφο, μάλλον σε ιδιωτική προβολή

5_20.png

8_9.png

Η ταινία του Netflix (που ανάγκασε και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να αλλάξει όνομα στο δικό του Maestro) είναι βιογραφική και αφιερωμένη στη ζωή του σπουδαίου συνθέτη Leonard Bernstein που έφυγε από τη ζωή το 1990, και τη σχέση με τη γυναίκα της ζωής του, Felicia.

Η ταινία ακολουθεί την περίπλοκη σχέση του ζευγαριού στο μήκος των τριών δεκαετιών που αυτή κράτησε. Ξεκινά από τη γνωριμία τους σε ένα πάρτι το 1946 και συνεχίζει μέσα από δύο αρραβώνες, τρία παιδιά (Jamie, Alexander και Nina) και 25 χρόνια γάμου στα οποία έκεινη έμεινε κοντά του παρά το ότι γνώριζε πως εκείνος πάλευε πάντα με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του.

{https://www.youtube.com/watch?v=gJP2QblqLA0&ab_channel=Netflix}

Τελευταία τροποποίηση στις 13.12.2023 - 17:25