Το Maestro αλλάζει όνομα για το Netflix: Οι πρώτες εικόνες και η μεταγλώττιση

19.12.2022
Το Maestro αλλάζει όνομα για το Netflix: Οι πρώτες εικόνες και η μεταγλώττιση
Σήμερα (19/12/2022) η πρεμιέρα του Maestro στη δημοφιλή συνδρομητική πλατφόρμα και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βλέπει τους ήρωές του (και τον εαυτό του, δηλαδή) να μιλούν ξένες γλώσσες!

Με ένα επικό επεισόδιο έριξε αυλαία για τον πρώτο της κύκλο η σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, την περαμένη Πέμπτη και σήμερα ξεκίνησε το ταξίδι της στο Netflix, αρχικά σε Ελλάδα και Κύπρο, και σε δυο μήνες και στις υπόλοιπες χώρες.

"Απο σήμερα λοιπόν ο Maestro μας στο Netflix. Αυτό και αν είναι ένα ωραίο Χριστουγεννιάτικο δώρο", γράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Instagram του σήμερα και στο βίντεο το οποίο μοιράζεται έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς παίρνουμε μια γεύση από τις ντουπλαρισμένες εκδοχές που θα είναι διαθέσιμες σε μερικές χώρες.

"Την σειρά στο εξωτερικό σύντομα θα έχουν την επιλογή να την παρακολουθήσουν στην γλώσσα μας (με υπότιτλους) αλλά και ντουμπλαρισμένη σε διαφορετικές γλώσσες ανάλογα την χώρα προβολής", γράφει ο έλληνας δημιουργός συμπληρώνοντας ότι ο διεθνής τίτλος της σειράς θα είναι "Maestro in Blue".

Ιδού μια international γεύση του Maestro

Όσο για την αλλαγή του ονόματος; Χωρίς να έχει δοθεί επίσημη εξήγηση, εικάζεται ότι επιλέχθηκε ένας δεύτερος τίτλος για το ταξίδι της ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο εξωτερικό καθώς υπάρχει ακόμη μία ταινία με τον τίτλο Maestro που θα ανέβει στην πλατφόρμα περίπου τον ίδιο καιρό. Ο λόγος για τη βιογραφική ταινία του Bradley Cooper που είναι αφιερωμένη στη ζωή του συνθέτη Leonard Bernstein, εξ ου και το "Maestro"