GNTM: Ο ημιτελικός και η πασαρέλα του Γιώργου Καράβα με το εσώρουχο

20.12.2022
GNTM: Ο ημιτελικός και η πασαρέλα του Γιώργου Καράβα με το εσώρουχο
Μαρίτα, Βικτώρια, Αλεξία, Μάρα, Κότυ. Ποια κορίτσια θα προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω; Το πρώτο μέρος του ημιτελικού που προβάλλεται την Τρίτη το βράδυ μας δίνει μια γεύση από Ρώμη και την Σοφία Χατζηπαντέλη να έχει επιστρέψει στον "τόπο του εγκλήματος".

Ο ημιτελικός του GNTM 5 ξεκινάει από το κέντρο της αιώνιας πόλης, όπου ο Τάσος Σοφρωνίου δίνει σε κάθε μία διαγωνιζόμενη από μία κάρτα με ένα must see σημείο της. Εκεί, με τη βοήθεια του creative director και στυλίστα Μάνου Σαμαρτζή, θα πρέπει να ανταποκριθούν σε πέντε δράσεις, να σκηνοθετήσουν τον εαυτό τους και να γίνουν για μία μέρα ιταλίδες.

Η δοκιμασία έχει πολλά ζητούμενα, αλλά και μία έξτρα δυσκολία, καθώς οι διαγωνιζόμενες καλούνται να επιλέξουν μόνες τους την τελική εικόνα, που θα φτάσει στους κριτές.

Η επόμενη μέρα βρίσκει τις υποψήφιες λίγο έξω από τη Ρώμη, σε ένα υπέροχο κτήμα για τη φωτογράφιση αποχώρησης και μια μεγάλη έκπληξη τις περιμένει εκεί: η Σοφία Χατζηπαντέλη επιστρέφει για να δει την εξέλιξη της τελικής πεντάδας και να ενθαρρύνει τα μοντέλα γιατί η δοκιμασία του ημιτελικού προβλέπεται εξαιρετικά απαιτητική.

Η φωτογράφιση είναι εμπνευσμένη από τον ιταλικό κινηματογράφο και απεικονίζει την αρχή και το τέλος μιας σχέσης. Στο πρώτο μέρος τα μοντέλα καλούνται να ποζάρουν φλερτάροντας τον άντρα που τις ενδιαφέρει και στο δεύτερο μέρος να αναπαραστήσουν το τέλος μιας σχέσης, προβάλλοντας το «μεσογειακό» ταμπεραμέντο τους. Ο φωτογράφος Stratis Kas έρχεται αποκλειστικά για τον ημιτελικό του GNTM 5 από το εξωτερικό και ο πήχης ανεβαίνει ακόμα ψηλότερα.

Και ενώ όλα αυτά εξελίσσονται στη μικρή οθόνη, τον γύρο των social media κάνει ένα βίντεο που μοιράστηκε ο Γιώργος Καράβας και στο οποίο τον βλέπουμε λίγο πριν το τελευταίο πλατό να κάνει πασαρέλα χωρίς το παντελόνι του!

Όσο για το μεγάλο φινάλε; Αύριο, Τετάρτη 21/12/2022 θα προβληθεί το πρώτο μέρος του τελικού και ο μεγάλος τελικός αναμένεται την Παρασκευή, 24/12/2022 στις 20:50!