MasterChef 2023: Στο πρώτο trailer του νέου κύκλου πρωταγωνιστούν οι γιοι του Κουτσόπουλου και του Ιωαννίδη

19.12.2022
MasterChef 2023: Στο πρώτο trailer του νέου κύκλου πρωταγωνιστούν οι γιοι του Κουτσόπουλου και του Ιωαννίδη
Οι νέοι μπαμπάδες προσπαθούν να κοιμίσουν τα βλαστάρια τους και δεν τα καταφέρνουν. Ζητούν τη βοήθεια του "παλιού" και το αποτέλεσμα είναι, πραγματικά, απολαυστικό.

Η πρεμιέρα του 7ου κύκλου του δημοφιλούς ριάλιτι μαγειρικής του Star αναμένεται κάπου στα μέσα Ιανουαρίου και η παραγωγή έδωσε τη δημοσιότητα το πρώτο trailer μέσα από την εκπομπή Breakfast@star.

Σε αυτό βλέπουμε, αρχικά, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να νανουρίζει τον γιο του με ένα παραμύθι, όμως αντί για κάποια από τις αναμενόμενες παιδικές ιστορίες, τον ακούμε να χρησιμοποιεί μια... συνταγή και συγκεκριμένα μια συνταγή για φάβα.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου του
είναι χιουμοριστική αλλά και πολύ τρυφερή

Προφανώς αυτό έγινε κατόπιν συμβουλής του "παλιού", Σωτήρη Κοντιζά, στον οποίο έσπευσε και πάλι καθώς ο μικρός δεν κλείνει τα ματάκια του με τίποτα. Ο σεφ, τότε, έδωσε το ΟΚ για τα "μεγάλα μέσα", όπου "μεγάλα μέσα" η συνταγή... ταραμοσαλάτας!

Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζει και ο έτερος νέος μπαμπάς της παρέας, Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος "ταλαιπωρείται" με το γάλα του junior αλλά και τον ύπνο του. Στον Κοντιζά "τρέχει" κι εκείνος και οι συμβουλές καταλήγουν στη χρήση του απορροφητήρα.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλά πρώτη φορά για το παιδί και τη σύντροφό του

Εν αναμονή ανακοίνωσης για την πρεμιέρα, πάντως, θυμίζουμε ότι οι πρώτες οντισιόν έχουν ολοκληρωθεί, ενώ θα υπάρξουν αλλαγές που θα αφορούν σε μια λευκή και μια μαύρη ποδιά. Όσοι παίρνουν λευκή θα μπαίνουν απευθείας στο σπίτι και οι όσοι παίρνουν μαύρη θα περνούν από τέστ δοκιμασίας για να διεκδικήσουν τη συνέχεια.