Survivor All Star: Οι πρώτοι 11 παίκτες που ανακοινώθηκαν, οι αναπάντεχες επιστροφές και η μεγάλη απουσία

19.12.2022
Survivor All Star: Οι πρώτοι 11 παίκτες που ανακοινώθηκαν, οι αναπάντεχες επιστροφές και η μεγάλη απουσία
Ο Γιώργος Λιανός ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Άγιο Δομίνικο και παρουσιάζει μερικούς από τους παίκτες που επιστρέφουν κρατώντας, φυσικά και κάποιους "άσσους" στο μανίκι.

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της 8ης Ιανουαρίου έχει αρχίσει και μόλις δόθηκαν στη δημοσιότητα τα πρώτα ονόματα των παικτών που θα συμμετάσχουν στο Survivor All Star της χώρας μας.

Ύστερα από εβδομάδες φημολογίας έχουμε τα πρώτα 11 σίγουρα ονόματα τα οποία αποκαλύφθηκαν σε δύο δόσεις. Με ένα πρώτο βίντεο μάθαμε ότι στον Άγιο Δομίνικο πηγαίνει η Καρολίν Ζακλίν Καλύβα από το περσινό Survivor, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο -εξαιρετικά δημοφιλής- φιναλίστ του 2017, ο Ηλίας Γκότσης, νικητής του 2018, ο Γιώργος Ασημακόπουλος από το 2021 επίσης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από το 2017 και ο νικητής του 2021, Σάκης Κατσούλης.

Λίγες ώρες αργότερα είδαμε και πέντε ακόμη ονόματα που έκαναν εντύπωση. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από το 2021 θα είναι επίσης στο Survivor All Star. Από την ίδια χρονιά και ο Νίκος Μπάρτζης, όπως επίσης και ο νικητής του 2022, Στάθης Σχίζας. Επιστρέφει ο Στέλιος Χανταμπάκης (ο οποίος, για την ιστορία είναι ο μόνος που δεν ακούγεται να μιλά στο trailer) από το Survivor του 2017 και από το 2022 ο Σπύρος Μαρτίκας, τρολάροντας τον ίδιο του τον εαυτό και όσους του χρέωναν σκληρή στατηγική στο παιχνίδι.

Θα δούμε σύντομα ακόμη δυο trailers με 7 ακόμη ονόματα ενώ μερικά πρόσωπα θα παραμείνουν "επτασφράγιστο μυστικό", όπως αποκάλυψε πριν από λίγο ο Γιώργος Λιανός, μιλώντας στη Φαίη Σκορδά και το Πρωινό μας.

Όσο για τον Γιώργο Αγγελόπουλο; Ο κόσμος ζητά τον Ντάνο ολοένα και πιο επίμονα, αλλά μάλλον δεν θα τον δούμε. Ο Γιώργος Λιανός, πάντως, ο οποίος φροντίζει πάντα να κρατά αποστάσεις με διακριτικότητα, από τη μία ανέφερε ότι μάλλον ο Ντάνος έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις και γι' αυτό δεν μπορεί να έρθει στο Survivor, από την άλλη, βέβαια, τόνισε ότι "το All Star δε χάνεται".

"Εγώ αν ήμουν", είπε χαρακτηριστικά, "θα άλλαζα τα προγράμματά μου και έστω και για μία εβδομάδα θα πήγαινα". Ίσως έστειλε κάποιο μήνυμα; Θα δείξει!

Μιλώντας στη Φαίη Σκορδά ο Γιώργος Λιανός μίλησε για τη στρατηγική και για τα ζευγάρια που θα βρεθούν ξανά μαζί στον Άγιο Δομίνικο, τονίζοντας, χωρίς να ξέρει τι έχει προγραμματιστεί, ότι θα πρέπει, λογικά, να χωριστούν, τουλάχιστον αρχικά τα ζευγάρια.