Maestro: Τελικά, δεν πέρασαν και τόσο άσχημα οι πρωταγωνιστές τη στιγμή της δολοφονίας

16.12.2022
Maestro: Τελικά, δεν πέρασαν και τόσο άσχημα οι πρωταγωνιστές τη στιγμή της δολοφονίας
Στον απόηχο της έντασης που μας προκάλεσε το φινάλε της πολύ επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, έρχονται στο φως άλλες, πιο χαλαρές στιγμές από τα γυρίσματα και τις απολαμβάνουμε το ίδιο.

Αυλαία έριξε ο πρώτος κύκλος του Maestro, χθες, και ο περισσότερος κόσμος ακόμη "παραμιλάει" -ακόμη και οι ίδιοι οι συντελεστές που ξεκίνησαν να λένε δημόσια τα "αντίο" και τα "ευχαριστώ" τους.

Είδαμε την ανάρτηση της Στεφανία Γουλιώτη, την οποία αναπαρήγαγε και η Μαρία Καβογιάννη ενώ ο Ορέστης Χαλκιάς επέλεξε να αποχαιρετήσει και να ευχαριστήσει με το ένα από τα τραγούδια που ερμήνευσε στη σειρά. To cover του για το Wonder Of You που έχουμε αγαπήσει με τη φωνή του Elvis Presley μας ταξίδεψε σε άλλα μέρη!

"Ένα θαύμα ήταν αυτό που ζήσαμε. Ένα θαύμα ήταν αυτή η συνάντηση με αυτούς τους ανθρώπους. Ένα θαύμα είναι ο έρωτας. Ένα θαύμα είναι ο άνθρωπος όταν θέλει. Σας το τραγουδώ.", γράφει ο Ορέστης και με την ευκαιρία το θυμόμαστε κι εμείς.

Μετά το τέλος του κύκλου, βέβαια, δίνεται στη δημοσιότητα και αρκετό backstage υλικό, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα αφού έτσι νιώθουμε σα να μπαίνουμε λίγο πιο "μέσα" στα "δικά τους"!

Μία τέτοια περίπτωση είναι το βίντεο και ο φωτογραφίες που μοιράστηκε η παραγωγή από τις στιγμές λίγο πριν και λίγο μετά τον φόνο του Χαράλαμπου με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Τσορτέκη (Χαράλαμπος), τον Γιώργο Μπένο (Σπύρος) και τον Ορέστη Χαλκιά (Αντώνης)

Ιδού και τα χαμόγελα όλα δικά σας.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.03.2023 - 21:04