Η Χρύσα Μιχαλοπούλου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου της

13.12.2023
Η Χρύσα Μιχαλοπούλου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου της
Μπορεί ο μπαμπάς Λεωνίδας Κουτσόπουλος να έχει μοιραστεί μερικές εικόνες του junior αλλά η μαμά το είχε καθυστερήσει.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχτηκαν τον γιο τους τον Σεπτέμβριο του 2022 και εκείνη μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με τον γιο της μόλις σήμερα.

Σε αυτή τη φωτογραφία βλέπουμε τους δυο τους να κοιτάζουν το στολισμένο δέντρο και στη λεζάντα διαβάζουμε το γλυκύτατο «Ο Μαγαπάς και η Σαγαπώ», ένα λογοπαίγνιο που, προφανώς, φανερώνει τα χαριτωμένα παρατσούκλια που έχουν στην οικογένειά τους.

Κάτω από την ανάρτηση φίλοι και συνεργάτες μοιράστηκαν την αγάπη τους στα σχόλια και ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίσαμε τις αντιδράσεις της Όλγας Χριστοπούλου (αδελφής της Χρύσας και επίσης ηθοποιού), της Μυριέλλας Κουράντη και της Λένας Δροσάκη.

{https://www.instagram.com/p/C0wtgB7tmEu/}

1_120.png

5_19.png

9_12.png

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια περίπου αλλά κρατούν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, ακόμη και μετά τν «επισημοποίησή» της με την άφιξη του γιο τους. Εκείνος σεφ (φέτος και παρουσιαστής) εκείνη ηθοποιός και οι δυο τους συνεργάζονται και επαγγελματικά καθώς παρουσιάζουν μαζί μια εκπομπή στο ραδιόφωνο του σεφ, Samano Radio, το οποίο, όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος είναι το μεγάλο του πάθος.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.12.2023 - 15:56