Έλενα Τοπαλίδου - Νίκος Κουρής: Το τανγκό με τον Πέτρο, η ευχή της Καρύδη και η... πιρουέτα

13.12.2023
Έλενα Τοπαλίδου - Νίκος Κουρής: Το τανγκό με τον Πέτρο, η ευχή της Καρύδη και η... πιρουέτα
Photos: NDP Photo Agency
Παντρεμένοι και επίσημα από χθες ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου έκαναν έναν γάμο όπως τον φανταζόταν και έδωσαν και στον κόσμο «τροφή» για συζήτηση!

Όπως είχαν προαναγγείλει αμφότεροι, ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου παντρεύτηκαν ύστερα από 18 χρόνια σχέσης και μαζί με τον γιο τους Πέτρο, ο οποίος μάλλον το χάρηκε περισσότερο από όλους.

5_18.png

Οι εικόνες κάνουν από χθες τον γύρο του διαδικτύου και τα σχόλια «στέκονται» περισσότερο στο παθιασμένο φιλί που αντάλλαξαν οι νεόνυμφοι στα σκαλιά της εκκλησίας μετά το μυστήριο αλλά και την ιδιαίτερη κίνηση μπαλέτου (που χρεώθηκε ως πιρουέτα αλλά δεν είναι, τελικά) που έκανε η νύφη σε μια πολύ συγκεκριμένη στιγμή της τελετής.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο παππάς έψελνε το «Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα», η Έλενα Τοπαλίδου, χορεύτρια, εκτός από ηθοποιός, στο επάγγελμα, σήκωσε το πόδι της προς τα πίσω ξαφνιάζοντας ακόμη και τον γαμπρό, ο οποίος τελικά γέλασε.

Η κίνηση ήταν πολύ χαρακτηριστική και έκανε εντύπωση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά και τη Δανάη Μπάρκα να επιχειρούν να τη μιμηθούν.

{

Όσο για το πα΄ρτι του γάμου, ξεχώρισε σίγουρα η στιγμή που η νύφη χόρεψε ένα τανγκό με τον γιο της και ο γαμπρός ένα απίθανο ζεϊμπέκικο. «Βροχή» οι ευχές από τους φίλους που παραβρέθηκαν και έστειλαν την αγάπη τους, αλλά σίγουρα ξεχωρίζει αυτή της Σμαράγδας Καρύδη, η οποία μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία τους με τις πιο όμορφες ευχές.

10_18.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 13.12.2023 - 11:44