Tom Cruise: Ο νέος του έρωτας είναι 36χρονο μοντέλο από τη Ρωσία και πρώην σύζυγος ολιγάρχη

Tom Cruise: Ο νέος του έρωτας είναι 36χρονο μοντέλο από τη Ρωσία και πρώην σύζυγος ολιγάρχη
Aυτή είναι είδηση: Ο Tom Cruise φέρεται να βρήκε τον έρωτα! Από ότι ακούγεται, δεν μοιάζει καθόλου με τα άλλα ειδύλλια του με διασημότητες και έχει μια αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας μαζί του. Αλλά από ότι φαίνεται, είναι πολύ κολλημένοι ο ένας με τον άλλον.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στην DailyMail ότι το διάσημο αστέρι του Χόλιγουντ εθεάθη να «ερωτοτροπεί» με την κοσμική Elsina Khayrova.

{https://www.instagram.com/p/Cx--rwgtJmh}

Οι δύο τους εθεάθησαν σε ένα πάρτι στο Mayfair του Λονδίνου το περασμένο Σάββατο, να χορεύουν σε πολύ θερμό κλίμα μεταξύ τους.

Katie Holmes: Πώς μεγάλωσε την κόρη της Suri Cruise, ως μια συγκροτημένη έφηβη παρά τα χρυσά προνόμια της ζωής της

«Ήταν αχώριστοι, ξεκάθαρα ζευγάρι. Φαινόταν να είναι ξεμυαλισμένος μαζί της», ισχυρίστηκε ο αυτόπτης μάρτυρας. «Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας χορεύοντας με την Khayrova, αλλά κάποια στιγμή, βρέθηκε στη μέση μιας παρέας γυναικών».

{https://twitter.com/RumorRocket/status/1736544393354473813}

Η χρονική στιγμή του ραντεβού ταιριάζει επειδή η Khayrova ανέβασε ένα βίντεο να κάνει βόλτες στο Λονδίνο στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Λοιπόν, ποια είναι η Khayrova; Για όσους δεν γνωρίζουν, είναι κόρη επιφανούς Ρώσου βουλευτή, πρώην μοντέλο και πρώην σύζυγος ενός ολιγάρχη που ασχολείται με το εμπόριο διαμαντιών, του Dmitry Tsetkov, με τον οποίο έχει και μία κόρη.

{https://www.instagram.com/p/CxH_ACpNU63/}

Ενώ βρέθηκε στην επικαιρότητα στο παρελθόν για διάφορα νομικά και οικονομικά ζητήματα, η Khayrova είναι κυρίως γνωστή για τα πανέμορφα φορέματα και τη συμμετοχή της σε πάρτι υψηλής κοινωνίας (τα οποία μπορείτε να δείτε στα social media της).

Tom Cruise: Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο διαλύει τους γάμους του όταν οι γυναίκες του φθάνουν στα 33 τους

Σημειώνουμε επίσης ότι η Elsina είναι 36 ετών και ο Cruise είναι 61ός, οπότε αυτό έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στο διαδίκτυο.

Δεν είναι σαφές πόσο καιρό είναι μαζί οι δύο τους ή αν το πάρτι ήταν ένα outing μεταξύ φίλων, αλλά σε κάθε περίπτωση, βγαίνουν δημόσια και υπάρχουν πολλά μάτια που τους βλέπουν.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.12.2023 - 17:42