Jennifer Aniston: Αποκάλυψε το πώς γύρισε την εντελώς γυμνή σκηνή της στο The Morning Show

Jennifer Aniston: Αποκάλυψε το πώς γύρισε την εντελώς γυμνή σκηνή της στο The Morning Show
Η Jennifer Aniston μίλησε σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Variety, για τα γυρίσματα της σεξουαλικής της σκηνής με τον Jon Hamm στην 3η σεζόν του The Morning Show.

Όταν η Jennifer ρωτήθηκε για το πώς προετοιμάστηκε για τη σκηνή, αποκάλυψε ότι ο πρωταγωνιστής του Mad Men, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος ενώ δούλευαν πάνω στη σκηνή. Επαίνεσε επίσης τη σκηνοθέτιδα Mimi Leder για την εξαιρετική δουλειά της, η οποία τους βοήθησε να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στη σκηνή.

Jennifer Aniston: Το απίστευτο συστατικό που δοκίμασε για την περιποίηση του προσώπου της

Η σχέση του χαρακτήρα της Jennifer, Alex Levy, με τον δισεκατομμυριούχο Paul Marks (τον οποίο υποδύεται ο Jon) προκύπτει στο έκτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν όπου ξεκινά ένα βραχύβιο ειδύλλιο μεταξύ των δύο χαρακτήρων. Η Jennifer αποκάλυψε ότι τόσο η Mimi όσο και ο Jon έκαναν ότι μπορούσαν για να βεβαιωθούν ότι ήταν απόλυτα άνετη ενώ γύριζε τη σκηνή. «Έχοντας τη Mimi εκεί, είσαι προστατευμένη. Ποτέ δεν ένιωσα άβολα. Ο Jon ήταν τόσο κύριος, πάντα — εννοώ κάθε κίνηση, κάθε σκηνή. «Είσαι καλά;» με ρωτούσε. Ήταν επίσης πολύ χορογραφημένο», παραδέχτηκε.

{https://www.instagram.com/p/CzuFlkaSkYO/}

Εκτός από το κομπλιμέντο για τη Mimi αλλά και για το μοντάζ, τους φωτισμούς και τη μουσική, η Jennifer αποκάλυψε επίσης ότι επέλεξε να αποφύγει να έχει έναν συντονιστή οικειότητας στο πλατό. «Μας ρώτησαν αν θέλαμε έναν συντονιστή οικειότητας. Είμαι από τα παλιά, οπότε είπα, "Τι σημαίνει αυτό;" Μου είπαν, "Όπου κάποιος σε ρωτάει αν είσαι καλά", και εγώ λέω, "Σε παρακαλώ, αυτό είναι αρκετά άβολο!Είμαστε έμπειροι, μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό"».

{https://www.instagram.com/p/Cz6aZF4r5N1/}

O John Hamm έπαθε... George Clooney - Αυτή είναι η γυναίκα που τον έκανε να πει όχι στην εργένικη ζωή

Στην κοινή συνέντευξη (με τη συμπρωταγωνίστρια και εκτελεστική παραγωγό Reese Witherspoon), η Jennifer παραδέχτηκε επίσης ότι ήταν διασκεδαστικό να δουλεύει με τον επί χρόνια φίλο της Jon. Αποκάλυψε ότι είχε γνωρίσει για πρώτη φορά το αστέρι του Mad Men στη δεκαετία του '90, όταν τους σύστησε ο Paul Rudd.

{https://www.instagram.com/p/Coc9XOwvpfU/?img_index=2}

Τελευταία τροποποίηση στις 14.12.2023 - 11:57