Μαρίνα Σάττι: Το Zari στην πρώτη Unplugged εκτέλεση είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη

10.04.2024
Μαρίνα Σάττι: Το Zari στην πρώτη Unplugged εκτέλεση είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη
Η αντίστροφη μέτρηση για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision συνεχίζεται και το Ζάρι κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος εντός και εκτός Ελλάδας.

Λιγότερο από μήνας μένει πια για τη φετινή Eurovision και η ελληνίδα εκπρόσωπος κυκλοφόρησε τη συμμετοχή μας σε μια πρωτότυπη unplugged εκτέλεση που ενθουσίασε.

Πρόκειται για μία χαλαρή εκτέλεση, ό,τι πιο κοντινό σε live ερμηνεία, η οποία έγινε σε μία αυλή που θύμιζε την κλασική ελληνική αυλή παλαιών μονοκατοικιών, βγαλμένη από τις ελληνικές ταινίες του '60, ενώ το βίντεο κλιπ του τραγουδιού φαίνεται μεγάλο μέρος του να είναι γυρισμένο από κινητά. Το βίντεο ανέβηκε στο επίσημο κανάλι του διαγωνισμού, μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασε τις 190.000 προβολές και βρίσκεται στο νούμερο 5 στις τάσεις του Youtube.

Ιδού η εκτέλεση στην οποία, αν μη τι άλλο ξεχωρίζουν οι πραγματικά εντυπωσιακές φωνητικές ικανότητες της τραγουδίστριας, η οποία πρόσφατα έχασε τον πατέρα της και λόγω πένθους είχε ακυρώσει εμφανίσεις και πρόβες.

{https://www.youtube.com/watch?v=r_G7vrg-0uY&ab_channel=EurovisionSongContest}

Eurovision 2024: Δύο ονόματα έκπληξη για τον σχολιασμό του φετινού διαγωνισμού

Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στη θέση Νο3 του δεύτερου ημιτελικού που θα γίνει στις 9 Μαΐου 2024 στις 9 το βράδυ. Καλή επιτυχία...

{https://www.instagram.com/p/C4_GO5ACEhD/}

Για την ιστορία θυμίζουμε πως η Κύπρος συμμετέχει στον πρώτο ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 7 Μαΐου 2024 και μάλιστα είναι η χώρα που ανοίγει τον διαγωνισμό.

{https://www.instagram.com/p/C4_GQfiiCXH/}

Τελευταία τροποποίηση στις 10.04.2024 - 14:03