Jennifer Garner: Η συμβουλή ομορφιάς που δίνει στις κόρες της είναι ό,τι πιο σοφό έχουμε ακούσει τελευταία

03.08.2022
Jennifer Garner: Η συμβουλή ομορφιάς που δίνει στις κόρες της είναι ό,τι πιο σοφό έχουμε ακούσει τελευταία
Η ηθοποιός έχει αποκτήσει τις κόρες της, Violet και Seraphina, με τον πρώην σύζυγό της, Ben Affleck

Το "λιγότερο είναι περισσότερο" ισχύει όταν πρόκειται για τις συμβουλές της Jennifer Garner για τις ρουτίνες ομορφιάς των δύο κορών της. Η 50χρονη ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για την προσέγγισή της στο να δείχνει στα καλύτερα της, το οποίο είπε ότι θέλει να δουλέψει με τη φυσική της ομορφιά.

Jennifer Lopez: Ο πρώτος σύζυγος της πιστεύει ότι ο γάμος της με τον Ben Affleck δεν έχει μέλλον και εξηγεί γιατί

"Η φιλοσοφία μου για τα μαλλιά είναι η ίδια με τον τρόπο που προσεγγίζω το μακιγιάζ, που είναι ότι αν φροντίζεις το δέρμα και τα μαλλιά σου, τότε θα πρέπει να νιώθεις καλά χωρίς να προσθέτεις κάτι σημαντικό", εξήγησε. Η ίδια πρόσθεσε: "Καθώς μεγαλώνω, μάλλον χρειάζομαι περισσότερη μάσκαρα ή για να βοηθήσω λίγο περισσότερο τις ρίζες μου, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνω αυτό, γιατί ξέρω ότι το δέρμα και τα μαλλιά μου είναι τόσο δυνατά όσο ποτέ".

Η Demi Lovato άρχισε πάλι να χρησιμοποιεί τις θηλυκές αντωνυμίες για τον εαυτό της και εξηγεί γιατί

Όταν ρωτήθηκε για το ποιες συμβουλές θα έδινε στις κόρες της – τη Violet Anne, 16 χρονών, και τη Seraphina Rose, 13, τις οποίες έχει αποκτήσει με τον πρώην της, Ben Affleck – είπε: "Κοιτάξου λιγότερο στον καθρέφτη. Κοίταξε τον υπόλοιπο κόσμο για να δεις σε τι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον χρόνο σου". Η ηθοποιός ​​σημείωσε επίσης ότι οι άνθρωποι κοιτάζουν τα πρόσωπά τους περισσότερο από ό,τι στο παρελθόν και "δεν μας κάνει καλό" να μένουμε σε πράγματα που θα μπορούσαμε να αλλάξουμε.

Η Garner τόνισε επίσης ότι όποιος σκέφτεται να κάνει ενέσεις θα πρέπει να είναι "πολύ, πολύ απίστευτα συνετός και να περιμένει όσο το δυνατόν περισσότερο".