Heidi Klum: Η βασίλισσα του Halloween έκανε και φέτος το «θαύμα» της και έγινε το πιο εντυπωσιακό παγόνι

01.11.2023
Heidi Klum: Η βασίλισσα του Halloween έκανε και φέτος το «θαύμα» της και έγινε το πιο εντυπωσιακό παγόνι
Δεν έχει κερδίσει άδικα τον τίτλο της βασίλισσας του Halloween η Heidi Klum και ιδού η φετινή απόδειξη για του λόγου το αληθές.

Πα΄ντως, για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους, δεν είναι κι εύκολο πράγμα να καλείσαι κάθε χρόνο να ξεπερνάς τον πήχη που έχεις θέσει εσύ ο ίδιος πάρα πολύ ψηλά. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με την 50χρονη γερμανίδα καλλονή που από τον καιρό που με τον πρώην σύζυγό της, Seal, διοργάνωναν τα πιο εντυπωσιακά πάρτι για το Halloween μέχρι και σήμερα καταφέρνει να παρουσιάζει τη μία υπερπαραγωγή μετά την άλλη.

Ιδού μια μικρή υπενθύμιση:

{https://www.instagram.com/p/CkWHDOmrfkr/}

Πριν φτάσουμε στη φετινή εξτραβαγκάντσα να θυμίσουμε και την περσινή κατά την οποία η Heidi είχε μεταμορφωθεί σε ένα γιγάντιο σκουλίκι (!) έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Tom Kaullitz ως ψαρά που την είχε στο αγκίστρι του!

{https://www.instagram.com/reel/CkZ-WW2tBGv/}

Και φέτος ο Tom είχε ενεργό ρόλο στη μεταμφίεσή της που παρέμεινε ακόμη μία χρονιά στο ζωικό βασίλειο.

Μικρά «τυράκια» από την προετοιμασία της είχε αρχίσει να δίνει από νωρίς μέσω Instagram η Klum όμως τίποτα δεν προμήνυε για αυτό που είδαμε!

Seal: Η σπάνια φωτογραφία με τη Leni Klum - «Σ' ευχαριστώ που με έκανες καλύτερο άνθρωπο»

Μια σούπερ ομαδική αμφίεση επέλεξε η Heidi και το επιτελείο της για φέτος με στόχο το... παγόνι!

{https://www.instagram.com/p/CzGIXN9Oc-L/}

Η Heidi βρισκόταν στην κορυφή και γύρω της 10 μέλη του θρυλικού Cirque du Soleil που τη βοήθησαν για το τελικό αποτέλεσμα και στο κόκκινο χαλί του ετήσιου πάρτι θεσμού έκαναν και τα εντυπωσιακά ακροβατικά τους.

{https://www.instagram.com/p/CzFta0SrT1O/}

«Ήθελα να φτιάξω ένα κοστούμι, μέρος του οποίου θα αποτελούσαν πολλοί άνθρωποι. Ήθελα να έχω πολύ κόσμο μαζί μου. Μεταμορφωθήκαμε όλοι μαζί σε ένα ενιαίο πράγμα. Και για μένα, στο μυαλό μου, αυτό το ενιαίο πράγμα ήταν ένα παγόνι», ανέφερε η Heidi στο People. Η 50χρονη καλλονή φόρεσε μια εντυπωσιακή ολόσωμη, βελουτέ φόρμα στο μπλε του κοβαλτίου, ένα περίτεχνο headpiece που να θυμίζει ράμφος και στο κούτελο τα χαρακτηριστικά σημάδια του εντυπωσιακού πτηνού.

{https://www.instagram.com/p/CzFqp_COSqT/}

Ο Tom ήταν φέτος το αβγό του παγονιού και μαζί με το ζευγάρι είδαμε την κόρη τη, Leni Klum, η οποία ντύθηκε Strawberry Shortcake ενώ ο δίδυμος αδερφός του Tom Kaulitz, Bill, μεταμφιέστηκε σε μονόκερος.

{https://www.instagram.com/p/CzF1m-voGth/}

Η βραδιά στέφθηκε με τεράστια επιτυχία και, ναι, σε περίπτωση που αναρωτιέται κανείς, η προετοιμασία για τη μεταμφίεση του 2024 έχει ήδη ξεκινήσει.

Η Heidi Klum έγινε 50 ετών και το γιόρτασε με ένα απίθανο πάρτι

Τελευταία τροποποίηση στις 01.11.2023 - 12:36