Ερωτευμένη ξανά η Sophie Turner μετά το διαζύγιο από τον Joe Jonas; Τρυφερή στιγμή με τον πρώην της «πριγκίπισσας» Ολυμπίας

01.11.2023
Ερωτευμένη ξανά η Sophie Turner μετά το διαζύγιο από τον Joe Jonas; Τρυφερή στιγμή με τον πρώην της «πριγκίπισσας» Ολυμπίας
Δύο μήνες μετά τον (επίσημο) χωρισμό της από τον Joe Jonas, η Sophi Turner φαίνεται ότι έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, η γνωστή ηθοποιός εθεάθη να μοιράζεται ένα τρυφερό φιλί με έναν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Βρετανίας, ο οποίος, για την ιστορία, μόλις βγήκε από σχέση με μία γαλαζοαίματη!

Ο λόγος για τον Βρετανό αριστοκράτη Peregrine Pearson, η περιουσία της οικογένειας του οποίου φτάνει τα €260 εκατομμύρια, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν ο σύντροφος της μοναχοκόρης του Παύλου και της Marie Chantal.

{https://www.instagram.com/p/CzGgPC9uYCl/}

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» το ζευγάρι να ανταλλάσει ένα φιλί στους δρόμους του Παρισιού το Σάββατο, με τον νεαρό γόνο μάλιστα να βγάζει το καπέλο του για να σκύψει να φιλήσει την ηθοποιό η οποία δεν έβγαλε, όμως το τζόκεϊ της.

Μετά τη σύντομη συνάντησή τους, οι δρόμοι τους χώρισαν και συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους, όμως, τα media έχουν πια τον νου τους (!) για την επόμενη κοινή τους εμφάνιση, επίσημη ή ανεπίσημη.

{instagram.com/p/CzFah6tOAi9/}

Για την ιστορία, ο 29χρονος Peregrine, ο οποίος, για την ιστορία είναι κληρονόμος του 4ου Κόμη του Cowdray, χώρισε από την Μαρία Ολυμπία, πριγκίπισσα της Ελλάδας και της Δανίας, όπως είναι ο τίτλος σε όλο τον κόσμο, και την έχει βαφτίσει ο βασιλιάς Κάρολος, τον Σεπτέμβριο τότε που και η Sophie Turner χώρισε από τον Joe Jonas.

Αναμένουμε συνέχεια (αν και εφόσον υπα΄ρχει)

Τελευταία τροποποίηση στις 01.11.2023 - 14:58