«Ο Matthew Perry έλεγε ψέματα ότι ήταν νηφάλιος, ήταν σκληρός και χειριστικός»

12.01.2024
«Ο Matthew Perry έλεγε ψέματα ότι ήταν νηφάλιος, ήταν σκληρός και χειριστικός»
Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα που επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές, ο Matthew Perry δεν ήταν ποτέ «καθαρός» αλλά έλεγε ψέματα προκειμένου να προωθήσει το βιβλίο του.

Το σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του Matthew Perry στις 28 Οκτωβρίου 2023 ήταν τεράστιο για τους απανταχού θαυμαστές, συνεργάτες και φίλους του, οι οποίοι είχαν ακούσει ξανά και ξανά πόσο είχε αλλάξει τον προηγούμενο χρόνο σε σχέση με την εξάρτησή του από τις ουσίες και το αλκοόλ και είχαν νιώσει βαθιά την αισιοδοξία που εκείνος μετέδιδε.

Όμως τα πράγματα δεν ήταν έτσι, όπως φάνηκε από τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος βρέθηκε πνιγμένος, μπρούμυτα μέσα στο τζακούζι του σπιτιού του, φαίνεται ότι, ουσιαστικά, πέθανε από υπερβολική δόση κεταμίνης και είχε περίπου τριπλάσια ποσότητα δοσολογίας στο σύστημά του.

Μα πώς έγινε αυτό;

Το δημοσίευμα του Us Weekly που, παρεμπιπτόντως έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είχε μεταφέρει η Jennifer Aniston για τον φίλο της, υποστηρίζει πως ο θρυλικός Chandler των Friends ουδέποτε είχε απομακρυνθεί από τα ναρκωτικά, αλλά όλα όσα έλεγε ήταν μία κάλυψη, ένας ρόλος προκειμένου να προωθήσει το βιβλίο με τα απομνημονεύματά του στα οποία μιλούσε περί νηφαλιότητάς του και, προφανώς, πουλούσε πολύ!

Οι αποκαλύψεις, μάλιστα, δεν σταματούν εκεί αλλά αναφέρονται και στην άσχημη συμπεριφορά του, τα ξεσπάσματα, τις χειριστικές πρακτικές του και τη «σιωπή για τις πομπές του» που εξαγόραζε όλα αυτά τα χρόνια.

Matthew Perry Us Weekly 2404 Cover

Όλα ήταν ένα ψέμα

Σύμφωνα με τις πηγές του Us Weekly όλα όσα έλεγε ο Perry κατά την προώθηση των απομνημονευμάτων του το 2022 ήταν ένα μεγάλο ψέμα. «Ήθελε απλά να πουλήσει βιβλία. όλα ήταν φτιαγμένα και χειραγωγημένα», υποστηρίζει η πηγή τονίζοντας πως «η αλήθεια δεν είχε καμία σημασία».

Οι θάνατοι που μας συγκλόνισαν το 2023 - Τα «αντίο» που μας έκαναν να δακρύσουμε

Ο Matthew Perry τράκαρε την Aston Martin του πολλές φορές

Οι ίδιες πηγές μεταδίδουν ότι ο ηθοποιός είχε τρακάρει πολλές φορές την Ashton Martin του πολλές φορές καθώς ήταν μαστουρωμένος. «Το αμάξι καταστράφηκε αλλά, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς», διαβάζουμε στο κείμενο όπου τονίζεται πάντως πως ουδέποτε ο ηθοποιός είχε σκεφτεί πως θα μπορούσε να έχει σκοτώσει κάποιον.

Δεν μπορούσε να το ελέγξει

Μια δεύτερη πηγή επιμένει ότι «ο Perry δεν ήταν φρικτός άνθρωπος. [Αλλά] ήταν τόσο απορροφημένος από τον εθισμό του που δεν ήταν ο εαυτός του και ο άνθρωπος που θα έπρεπε να είναι».

Σωματική βία

Τον Μάρτιο του 2022, υποστηρίζουν και οι δυο πηγές, μια αντιπαράθεση για την κατάχρηση ουσιών του ηθοποιού φέρεται να κλιμακώθηκε καταλήγοντας σε σωματική επίθεση εναντίον του Morgan Moses, ο οποίος υπήρξε καλύτερος φίλος του ηθοποιού τα τελευταία 7 χρόνια. Ο 37χρονος αρνήθηκε να σχολιάσει την ιστορία. Σύμφωνα με τη δεύτερη πηγή, το περιστατικό έγινε στο σπίτι του Perry στο Λος Άντζελες, όπου ο ηθοποιός εξοργίστηκε όταν ο φίλος του ξεκίνησε κουβέντα για τα «πολλά συνταγογραφούμενα φάρμακα» που έπαιρνε. «Τον έριξε [τον Moses] σε έναν τοίχο, του πέταξε κάτι και τον έσπρωξε σε ένα κρεβάτι», ισχυρίζεται η πρώτη πηγή, η οποία λέει ότι ο Perry συνήθιζε να χτυπά τοίχους, να γυρνά τραπέζια και να πετά πράγματα κατά τη διάρκεια εκρήξεων θυμού. «Αυτή τη φορά, μετέτρεψε τις απειλές και τους υπαινιγμούς βίας σε πραγματική βία».

Matthew Perry: Γιατί αρνήθηκε να γυρίσει μια σκηνή στο Friends που θα μπορούσε να είχε αλλάξει τη σχέση του Chandler με την Monica

Υπήρξε σκληρός απέναντι και στις γυναίκες

Τον «κακό» του εαυτό δεν έζησε μόνο ο φίλος του, αλλά, σύμφωνα με τις πηγές και πολλές από τις συντρόφους του μέσα στα χρόνια, όμως φρόντιζε να εξαγοράζει τη σιωπή τους εξ ου και δεν έφτασε ποτέ κάτι στα ΜΜΕ. Μέχρι τώρα.

Το δημοσίευμα έχει, χωρίς αμφιβολία, προκαλέσει ταραχή μεταξύ των απανταχού θαυμαστών του δημοφιλούς ηθοποιού ενώ ουδείς από τους τέως εκπροσώπους του θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, παρ όλες τις εκκλήσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις 12.01.2024 - 13:09