Matthew Perry: Γιατί αρνήθηκε να γυρίσει μια σκηνή στο Friends που θα μπορούσε να είχε αλλάξει τη σχέση του Chandler με την Monica 

Matthew Perry: Γιατί αρνήθηκε να γυρίσει μια σκηνή στο Friends που θα μπορούσε να είχε αλλάξει τη σχέση του Chandler με την Monica 
Ο πρόσφατος θάνατος του Matthew Perry άφησε ένα κενό, προκαλώντας θλίψη στους συμπρωταγωνιστές και τους fans του στο Friends. Καθώς τα αφιερώματα στον αγαπημένο ηθοποιό συνεχίζονται, αναπολώντας τις στιγμές που μοιράστηκε με την τηλεοπτική παρέα του, νέες άγνωστες ιστορίες εμφανίζονται, ρίχνοντας φως στις λιγότερο γνωστές πτυχές της εποχής του εντός και εκτός πλατό.

Η Lisa Cash, η οποία έκανε ένα σύντομο πέρασμα από το sitcom το 1999, μοιράστηκε μια άγνωστη στιγμή από τα παρασκήνια για τη συνεργασία με τον Perry. Ανακαλώντας τον ρόλο της στο εμβληματικό επεισόδιο «The One In Vegas: Part 1», αποκάλυψε μια ανατροπή της ιστορίας που θα μπορούσε να έχει συγκλονίσει το σύμπαν των Friends.

Friends Guest Star Reveals Bombshell Scene Matthew Perry Refused To Film

Σε μια συνέντευξη στο TMZ, η Lisa αποκάλυψε ότι ο χαρακτήρας της, αρχικά αεροσυνοδός, προοριζόταν να συμμετάσχει σε μια κομβική σκηνή με τον Chandler, που υποδύθηκε ο Perry. Αυτή η σκηνή είχε σκοπό να οδηγήσει στην απιστία του Chandler με τον χαρακτήρα της Lisa, προκαλώντας ρήξη στη σχέση του με τη Μonica.

Ωστόσο, λίγο πριν τα γυρίσματα μπροστά σε ζωντανό κοινό, ο Perry πλησίασε τους σεναριογράφους, εκφράζοντας την ανησυχία του ότι το κοινό δεν θα συγχωρούσε τον Chandler που απάτησε τη Monica. Η ανησυχία του θεωρήθηκε εύλογη και προκάλεσε μια κομβική αλλαγή σεναρίου, αποτρέποντας μια δυνητικά δραστική ανατροπή στην ιστορία της σειράς.

Matthew Perry: Το συγκινητικό βίντεο από την εξομολόγησή του στο reunion των Friends που έγινε viral μετά τον θάνατό του

Η αποκάλυψη της Lisa προσφέρει μια ακόμα απόδειξη του ηθικού στοιχείου του χαρακτήρα του Perry και του σεβασμού του για τη σύνδεση του κοινού με την ιστορία της σειράς. Αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή του για την ακεραιότητα της σειράς και την ενσυναίσθησή του για τη συναισθηματική επένδυση των θεατών στους χαρακτήρες.

Εκτός από αυτές τις ιδέες για τη σειρά, πρόσφατες αναφορές υποδηλώνουν ότι ο Perry έτρεφε μακροχρόνια στοργή για την Courteney Cox, η οποία έπαιζε τη Monica, τη σύζυγό του στην οθόνη. Ανώνυμες πηγές υπαινίσσονται ανεκπλήρωτα συναισθήματα που μπορεί να έτρεφε ο Perry για την Cox κατά τη διάρκεια της κοινής πορείας τους στο Friends, προσθέτοντας μια γλυκόπικρη αίσθηση στη χημεία τους στην οθόνη.

{https://www.instagram.com/p/CRRlWXqjM-h/?hl=en}

Ο θαυμασμός του Perry για την Cox ξεπέρασε την επαγγελματική τους σχέση. Σε συνεντεύξεις, επαίνεσε το ταλέντο της και αναγνώρισε τον αντίκτυπό της στην ανάπτυξή του ως ηθοποιού, τονίζοντας την ικανότητά τους να περνούν υπέροχα μεταξύ κωμικών και εγκάρδιων στιγμών στο πλατό.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.12.2023 - 17:55