Έλενα Τοπαλίδου: Τα τρυφερά λόγια στον σύζυγό της στην πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο

15.12.2023
Έλενα Τοπαλίδου: Τα τρυφερά λόγια στον σύζυγό της στην πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο
Photo: NDP Photo Agency
Πανευτυχείς και φουλ ερωτευμένοι ακόμη και ύστερα από 18 χρόνια σχέσης, οι νεόνυμφοι απόλαυσαν κάθε στιγμή από τον γάμο τους.

Τόπαν και τόκαναν! Έχοντας ζήσει μαζί 18 χρόνια και έχοντας ήδη έναν γιο, η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής ένιωσαν πως τώρα ήταν η ώρα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και προετοίμασαν τον γάμο τους με χαρά και τον βίωσαν με ακόμη μεγαλύτερη χαρά και συγκίνηση.

Έχοντας κοντά τους στενούς φίλους, συγγενείς και φυσικά, τον μονάκριβο Πέτρο τους, η Έλενα και ο Νίκος απόλαυσαν κάθε στιγμή της τελετής αλλά και του γλεντιού που ακολούθησε όπου μάλιστα η νύφη έκανε έκπληξη στον γαμπρό χαρίζοντα΄ς του ένα τανγκό που χόρεψε με τον γιο τους!

Η μέρα πέρασε και η Έλενα Τοπαλίδου, την οποία φέτος βλέπουμε τηλεοπτικά στους Πανθέους του ΣΚΑΪ, θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά της και διαδικτυτακά και το έκανε μέσα από ενα story που απευθυνόταν στον σύζυγό της, Νίκο Κουρή.

«Γίνεται σιγά σιγά η πιο ωραία ανάμνηση. Σ' ευχαριστώ, Σε αγαπώ», γράφει η ηθοποιός και χορεύτρια και συνοδεύει μια πανέμορφη φωτογραφία τους με μια καρδούλα.

e887c54b-67cb-4a05-92c4-103b1ecbfb44.jpg

Στο μεταξύ, να θυμήσουμε ότι τον Νίκο Κουρή μπορεί να μην τον βλέπουμε τηλεοπτικά (τουλάχιστον όχι ακόμη, γιατί περιμένουμε να ξεκινήση η δεύτερη σεζόν του IQ160) όμως από Τετάρτη μέχρι Κυριακή ανεβαίνει στο σανίδι του θεάτρου Παλλάς για την παράσταση Η Εκατομμυριούχος, με την Ελεονώρα Ζουγανέλη στον κεντρικό ρόλο!

{https://www.instagram.com/p/CzkLVBrIIGw/}

Τελευταία τροποποίηση στις 15.12.2023 - 11:57