Νίκος Κουρής: Ο γάμος με την Έλενα Τοπαλίδου και το τρυφερό μυστικό για την τελετή

06.11.2023
Νίκος Κουρής: Ο γάμος με την Έλενα Τοπαλίδου και το τρυφερό μυστικό για την τελετή
Photos: NDP Photo Agency
Ύστερα από 18 χρόνια σχέσης, ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου πρόκειται να παντρευτούν με τον γιο τους να αναλαμβα΄νει έναν πολύ σημαντικό ρόλο.

Στις 12 Δεκεμβρίου θα επισημοποιήσουν την 18 ετών σχέση τους ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου με την είδηση να μην είναι καν «φρέσκια» πια.

Η αποκάλυψη έγινε και από εκείνη τη στιγμή, ειδικά ο ηθοποιός που εξαιτίας της παράστασης Η Εκατομμυριούχος όπου συμπρωταγωνιστεί μαζί με την Ελεονώρα Ζουγανέλη δίνει τη μία συνέντευξη μετά την άλλη, έχει πολλά να πει.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Νίκος Κουρής ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και, φυσικά, η συζήτηση στράφηκε προς αυτή την κατεύθυνση, μοιραία.

Η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει, αρχικά, πώς και πήραν αυτή την απόφαση ύστερα από τόσα χρόνια και αν ξάφνιασαν μέχρι και τους δικούς τους ανθρώπους.

«Η απόφαση να παντρευτούμε πάρθηκε επειδή ξαφνικά φέτος συνειδητοποιήσαμε και οι δυο τώρα έχει νόημα να το κάνουμε, γιατί τώρα μπορούμε να το κάνουμε με έναν τρόπο που να μας ευχαριστεί και τους δυο. Μας ρωτάνε που το θυμηθήκαμε τώρα, 18 χρόνια μετά. Ακόμα και φίλοι μας», είπε αρχικά ο ηθοποιός συμπληρώνοντας όμως πως κατανοεί γιατί πολύς κόσμος δεν τους καταλαβαίνει.

«Το πρόβλημα στο να απαντήσουμε, είναι ότι δεν έχουμε ένα ζευγάρι που να είναι τόσα χρόνια μαζί, ανύπαντρο, και να είναι ερωτευμένο για να μπορέσει να το καταλάβει. Έχουμε πολλά ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί και παντρεμένα, τα οποία όμως, δεν καταλαβαίνουν για ποιο λόγο εμείς εξακολουθούμε να είμαστε ερωτευμένοι».

«Και για μας, αν το δούμε απ’ έξω, είναι περίεργο», παραδέχτηκε ο Νίκος Κουρής ενώ αποκλείει να συμβεί κάτι σαν αυτό που συνέβη στην ταινία «Η δε γυνή να φοβείται τον άντρα» (και μόλις παντρευτούμε να χωρίσουμε).«Το σκεφτόμαστε αυτό, αλλά εμείς δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι», απαντά μόνος του.

Όσο για τους δικούς τους ανθρώπους; Ε, αυτοί ξαφνιάστηκαν επίσης πολύ με την απόφασή τους και πιο πολύ απ' όλους ο γιος τους, Πέτρος.

«Δεν το περίμενε ποτέ. Το είχε συνηθίσει. Το είχε ξεχάσει κι αυτός. Η χαρά που πήρε όμως ο Πέτρος, αυτό είναι για εμάς η μεγάλη ευτυχία. Καταλάβαμε ότι αυτό για εκείνον κάτι σημαίνει, που εμείς δε το είχαμε σκεφτεί. Τα παιδιά δε μιλάνε», είπε ο Νίκος Κουρής αποκαλύπτοντας τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που έχει αναλάβει ο Πέτρος στην τελετή.

{https://www.instagram.com/p/CwR3BCwIltx/}

Με τον γάμο πήρε τέτοια χαρά, νομίζω και ο ίδιος δεν ήξερε ότι θα χαιρόταν τόσο. Είναι φανταστικό που είναι τώρα μεγάλος και θα το ζήσουμε μαζί. Ο Πέτρος θα φέρει την Έλενα στην εκκλησία, αυτό με συγκινεί πολύ», λέει ο ηθοποιός συμπληρώνοντας πως όταν κοιτάνε τον Πέτρο με την Έλενα, «είναι τόσο σπάνια τα χαρακτηριστικά του και τόσο συγκινητικό πλάσμα που σχεδόν δε μπορούμε να δεχτούμε ότι εμείς το κάναμε αυτό».

Η ώρα η καλή!

Τελευταία τροποποίηση στις 06.11.2023 - 17:46