Melissa Gilbert: H Laura από το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» και η ονειρική φάρμα όπου κατοικεί με την οικογένεια της

Melissa Gilbert: H Laura από το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» και η ονειρική φάρμα όπου κατοικεί με την οικογένεια της
Tη γνωρίσαμε μικρό κοριτσάκι στη δεκαετία του '70. Σήμερα η Melissa Gilbert είναι 59 ετών, παντρεμένη με συνάδελφό της που γνωρίσαμε σε άλλη επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά και ζει στην εξοχή σε μια απίθανη φάρμα.

Η Melissa Gilbert, που έγινε πασίγνωστη στην Ελλάδα με το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι», επέλεξε μια ήρεμη ζωή με τον σύζυγό της, Timothy Busfield, μακριά από τον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ. Και το σπίτι της μοιάζει πολύ με αυτό που την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο με την τηλεοπτική σειρά.

{https://www.instagram.com/p/CgagDkir74M/?hl=en}

Η ιστορία αγάπης τους είναι αρκετά απροσδόκητη. Μια μέρα, κατέληξαν και οι δύο στο ίδιο μπαρ, αλλά ήταν εκεί για διαφορετικούς λόγους. Ο Busfield, ηθοποιός και σκηνοθέτης, ήθελε απλώς να περάσει μια νύχτα μόνος του για να παρακολουθήσει αγώνα στην τηλεόραση του μπαρ και να γευτεί λίγη πίτσα.

{https://www.instagram.com/p/CtwCT2SuR8d/?hl=en}

Προς έκπληξή του, όταν έφτασε στο μπαρ, βρήκε τη Melissa Gilbert να κάθεται στη θέση του. Αλλά δεν είχε την αυτοπεποίθηση να ανοίξει μια κουβέντα γιατί είχε καιρό να κάνει σχέση. Η Gilbert ανέφερε επίσης για την πρώτη τους συνάντηση ότι συνήθως δεν πήγαινε μόνη της στα μπαρ. Το συγκεκριμένο βράδυ, ήταν έξω με μια φίλη της και είχαν σταματήσει στο μπαρ για ένα ποτό. Και εκεί έκανε το πρώτο βήμα να μιλήσει με τον Busfield.

Thirtysomething (TV Series 1987–1991) - IMDb

Στις 24 Απριλίου 2013, η Gilbert και ο Busfield, ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής στο σόου Thirtysomething [φωτό επάνω], παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική και ρομαντική τελετή στο ιστορικό San Ysidro Ranch στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια. Ξεφεύγοντας από τη συνηθισμένη παράδοση του λευκού νυφικού, η Gilbert φόρεσε ένα υπέροχο κόκκινο στράπλες νυφικό.

{https://www.instagram.com/p/BTRbR2yl_R6/?hl=en}

Το 2019, η Gilbert και ο σύζυγός της αγόρασαν ένα εξοχικό σπίτι, αλλά ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Ήταν, όμως, αισιόδοξοι και σκέφτηκαν ότι θα μπορούσαν να μετατρέψουν το παλιό εξοχικό σπίτι σε ένα άνετο σπίτι, με λίγη σκληρή δουλειά.

{https://www.instagram.com/p/CzT8XTGROQ5/}

Linda Evans: Δες πώς είναι στα 80 της η Krystle Carrington της Δυναστείας

Μόλις κατάφεραν να απαλλαγούν από τα ποντίκια και τη μούχλα, το ζευγάρι συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να κάνουν αυτό το μέρος σπίτι τους. Παρά τις πρόσθετες προκλήσεις της έλλειψης προβλημάτων θέρμανσης και υδραυλικών εγκαταστάσεων, ήταν αποφασισμένοι να το κάνουν να λειτουργήσει.

{https://www.instagram.com/p/Cg5L4FiuSIH/?hl=en}

Ενώ περίμεναν να εγκαταστήσουν τη κατάλληλη θέρμανση στο σπίτι, τοποθέτησαν μια ξυλόσομπα για να προσφέρουν λίγη ζεστασιά. Για να κάνουν τον χώρο πιο άνετο, έφεραν κόκκινες καρέκλες βινυλίου και ένα τραπέζι φάρμας. Αποφάσισαν επίσης να επαναχρησιμοποιήσουν τα ντουλάπια και το ξύλο που είχε διασωθεί από μια αίθουσα μπόουλινγκ για να δημιουργήσουν ράφια στους τοίχους.

{https://www.instagram.com/p/CoVz8I2p2QN/?hl=en}

Στο παρελθόν, η Gilbert αναλάμβανε πάντα την ανακαίνιση των σπιτιών τους, αλλά αυτή τη φορά, ο Busfield ήθελε να συμμετάσχει ενεργά στη διαδικασία. Το σπίτι άρχισε να λάμπει πραγματικά όταν ύψωσαν το ταβάνι της κουζίνας και μετέτρεψαν τη σοφίτα σε αίθουσα μουσικής. Το να ζεις στα περίχωρα της πόλης σήμαινε επίσης να υιοθετήσεις έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής, όπως η καλλιέργεια διαφόρων φρούτων και λαχανικών στον κήπο τους. Παρά τη βαθιά της στοργή για τη ζωή της σε αγροτικό στυλ, η Gilbert παραδέχτηκε ότι δεν ήταν χωρίς δυσκολίες.

{https://www.youtube.com/watch?v=IPIKtokr5Jo&ab_channel=EntertainmentTonight}

Όταν η Kim Cattrall έπαιζε στους Αγγέλους του Τσάρλι πριν από 44 χρόνια

Σήμερα απολαμβάνει τα γαλήνια πρωινά της με ένα χαλαρωτικό φλιτζάνι τσάι που μοιάζει σχεδόν με διαλογισμό. Έχει επίσης κάποιες καθημερινές δουλειές που σχετίζονται με τα κοτόπουλα της, όπως να καθαρίζει το κοτέτσι τους και να ταΐζει τα σκυλιά της.

{https://www.instagram.com/p/COnQbQwlsMv/?hl=en}

{https://www.instagram.com/p/CvGfwfZNzaf/?hl=en}

Εκτός από την ήσυχη φάρμα, η Melissa λατρεύει την ευτυχισμένη και αρμονική ζωή που μοιράζεται με τον σύζυγό της. Συμφωνούν για το πώς να φροντίζουν τα πράγματα γύρω από το σπίτι τους και αυτό την κάνει πραγματικά χαρούμενη.

Τελευταία τροποποίηση στις 12.11.2023 - 16:37