Κατερίνα Καινούργιου: Το κούρεμα αλά Ιωάννα Μαλέσκου και η απάντηση για την αποχώρηση Λεμπιδάκη

06.11.2023
Κατερίνα Καινούργιου: Το κούρεμα αλά Ιωάννα Μαλέσκου και η απάντηση για την αποχώρηση Λεμπιδάκη
Δύσκολες αυτές οι μέρες για την Κατερίνα Καινούργιου καθώς, όπως παραδέχτηκε on air η ίδια, κουρεύτηκα για να μην ξεσπάσει σε κανέναν άλλο!

Νέα εβδομάδα (ύστερα από ένα θερμό Σαββατοκύριακο, μάλιστα, όπως θα εξηγήσουμε αργότερα) και μια νέα (εμφανισιακή) αρχή για την Κατερίνα Καινούργιου.

Ανανεωμένη, όμως όχι και τόσο χαρούμενη, ξεκίνησε την εκπομπή της σήμερα η παρουσιάστρια του Alpha.

Φυσικά το πρώτο σχόλιο αφορούσε στην αλλαγή στο μαλλί της καθώς η Κατερίνα απαρνήθηκε το μακρύ στυλ που είχε τόσο καιρό και επέστρεψε (γιατί το είχε ξανακάνει πριν από χρόνια) σε ένα μακρύ καρέ που, κατά τη γνώμη μας, της πάει και πάρα πολύ.

Βutterfly καρέ: Το απόλυτο φθινοπωρινό trend για κοντά μαλλιά

Οι πρώτες της κουβέντες λοιπόν, ήταν, όντως για την αλλαγή στην εμφάνισή της, όμως δεν έγιναν με χαμόγελο. Ξεκάθαρα «φουρτουνιασμένη» η παρουσιάστρια εξήγησε πως ήθελε μια αλλαγή και αφού συνέλεξε τα κομπλιμέντα όλων των συνεργατών της, ξεκίνσε την εκπομπή!

Σταθερό ποστ με το νέο λουκ δεν έχει κάνει ακόμη, όμως εμείς όσο βλέπουμε το νέο λουκ μας θυμίζει αυτό της Ιωάννας Μαλέσκου και, απλά, το καταθέτουμε.

Ιωάννα Μαλέσκου: Το παράτολμο ταξίδι, οι συμβουλές που δεν άκουσε και οι αγκαλιές με την κόρη τηςmixcollage-06-nov-2023-01-57-pm-4987.jpg

Όσο για το... σκοτίνιασμα της Κατερίνας Καινούργιου; Αυτό οφείλεται χωρίς αμφιβολία στην απόφαση του Χάρη Λεμπιδάκη να αποχωρήσει από την εκπομπή αφήνοντας το πάνελ «στα κρύα του λουτρού».

Μέσα στο Σαββατοκύριακο υπήρξε έντονη φημολογία σχετικά με το τι συνέβη και έφτασε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος σε μια τέτοια απόφαση, ενώ, στην ουσία η εκπομπή δεν είχε ξεκινήσει καλά καλά, και εκείνος έκανε μια σχετική ανάρτηση στην οποία διαβάσαμε τα εξής:

Ποια θα είναι η τυχερή ημέρα κάθε ζωδίου τον Νοέμβριο

«Καλή συνέχεια σε όλους εύχομαι στην εκπομπή @superkaterinatv ! Ήταν δυο μηνες που μου έμαθαν ότι δεν είμαι σε θέση να «υπηρετήσω» μια τέτοια θεματολογία που καταπιάνεται με πολιτική , κοινωνικά θεματα και οχι μόνο! Ώς επαγγελματίας - όπως πράττω 26 χρόνια - έχω μάθει πως όταν κάτι σε στεναχωρεί , σε αγχώνει και δε σου επιτρέπει να εξελιχθείς επιλέγεις να το αφήσεις… Ειναι καθαρά προσωπική η απόφαση μου να αποχωρήσω και εύχομαι στην φίλη μου την Κατερίνα και στους συνεργάτες της να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και να κατακτήσουν πρωτιές έως το τέλος της σεζόν»

{https://www.instagram.com/p/CzTALq1oLvi/}

Η συζήτηση που άνοιξε περί τοξικότητας της εκπομπής (που στην ουσία οδήγησε τον Χάρη Λεμπιδάκη σε αυτή την απόφση) στεναχώρησε πολύ την Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε γι' αυτό.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.11.2023 - 16:25