Ο Νίκος Κουρής (σχεδόν) αποκαλύπτει μια έκπληξη που θα έχει για την Έλενα Τοπαδίδου στον γάμο τους

25.10.2023
Ο Νίκος Κουρής (σχεδόν) αποκαλύπτει μια έκπληξη που θα έχει για την Έλενα Τοπαδίδου στον γάμο τους
Photo: NDP Photo Agency
Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης 25/10 ο Νίκος Κουρής και, φυσικά, μίλησε και για τον επικείμενο γάμο του με την επί 18 χρόνια σύντροφό του και μητέρα του γιου του, Έλενα Τοπαλίδου.

Ο ίδιος ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός και πριν από μερικές μέρες μερικές φωτογραφίες του ίδου και της Έλενας Τοπαλίδου μπροστά από μία εκκλησία προκάλεσαν μια σύγχιση ως προς το αν είχε ήδη τελεστεί το μυστήριο ή όχι.

Τελικά μάθαμε ότι ο γάμος έχει δρομολογηθεί για τις 12 Δεκεμβρίου και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

{https://www.instagram.com/p/CyiMq9xKk9m/}

Στο μεταξύ, ο δημοφιλής ηθοποιός έχει ξεκινήσει τις παραστάσεις στο θέατρο με το έργο «Η Εκατομμυριούχος» μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον ομώνυμο ρόλο.

{https://www.instagram.com/p/CujadS7IE3O/}

Οι δυο τους βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ όπου μίλησαν για τη συνεργασία τους αλλά και για κομμάτια της προσωπικής τους ζωής. Σε αυτό το πλαίσιο, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ρώτησε τον Νίκο Κουρή αν όντως παντρεύεται και εκείνος το επιβεβαίωσε, συμπληρώνοντας ότι θα ζητήσει από την Ελεονώρα να τραγουδήσει και το αγαπημένο του τραγούδι, το οποίο, όμως, δεν αποκάλυψε για να μη χαλάσει την έκπληξη στην Έλενα.

«Τι άλλαξε ύστερα από τόσα χρόνια;», ρώτησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και ο Νίκος Κουρής εξήγησε πως άλλαξαν όλα, συμπληρώνοντας ότι ο γιος τους, Πέτρος, βλέπει τον γάμο τους σαν ταινία και τους γονείς τους σαν... καρτούν! «Τώρα έχει αποκτήσει ένα νόημα όλο αυτό, που είναι πάρα πολύ ωραίο», είπε ο ηθοποιός τονίζοντας πως «Αν η Έλενα μου έλεγε ότι δεν ήθελε να με παντρευτεί πια εγώ θα πήγαινα και θα την περίμενα στην εκκλησία και μετά ας πηγαίναμε να να τα πιούμε ή να κλάψουμε, δεν ξέρω».

Τελευταία τροποποίηση στις 25.10.2023 - 17:45