Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μιλά ανοιχτά για το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου

25.10.2023
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μιλά ανοιχτά για το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου
Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 ήταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη το μεσημε΄ρι της Τετάρτης 25/10 και, μεταξύ άλλων, απάντησε για το αν βλέπει έναν δεύτερο γάμο στο (άμεσο) μέλλον.

Μαζί με τον Νίκο Κουρή κάθισε απέναντι από τους οικοδεσπότες, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Οι δυο τους μίλησαν με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Η Εκατομμυριούχος» στην οποια συμπρωταγωνιστούν φέτος, στο θέατρο Παλλάς.

{https://www.instagram.com/p/CujadS7IE3O/}

Αφού μίλησαν για την επαγγελματική του συνεργασία και γενικότερα για τα επαγγελματικά τους, όπως ήταν φυσικό, η συζήτηση στράφηκε και σε προσωπικό επίπεδο.

Ο Νίκος Κουρής επιβεβαίωσε ότι παντρεύεται την αγαπημένη του σύντροφο (εδώ και 18 χρόνια) Έλενα Τοπαλίδου και η ερώτηση για την πιθανότητα ενός ακόμη γάμου έφτασε και στην τραγουδίστρια που φέτος ανεβαίνει πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι.

Θυμίζουμε ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη χώρισε από τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου, τον Φεβρουάριο του 2023, ύστερα από δυόμιση χρόνια γάμου και λίγο αργότερα μπήκε στη ζωή της ο Νίκος Συρίγος, με τους δυο τους να έχουν στο μεταξύ επιβεβαιώσει τη σχέση τους.

Σε ερω΄τηση του Θανάση Αναγνωστόπουλου, λοιπόν, για έναν ακόμη γάμο, η Ελεωνόρα απάντησε πως «είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για γάμο», όμως δεν απέκλησε το ενδεχόμενο, όπως δεν αποκλείει και τίποτα στη ζωή της, γενικότερα, όπως είπε.

Τελευταία τροποποίηση στις 25.10.2023 - 18:04