Julia Roberts - Danny Moder: Ο μοναδικός τρόπος να επιλύουν τις διαφωνίες τους και να προστατεύουν τον μακροχρόνιο γάμο τους

Julia Roberts - Danny Moder: Ο μοναδικός τρόπος να επιλύουν τις διαφωνίες τους και να προστατεύουν τον μακροχρόνιο γάμο τους
Τα ζευγάρια επικοινωνούν και τακτοποιούν τα ζητήματά τους με διαφορετικούς τρόπους. Ενώ κάποιοι μπορούν να καθίσουν και να κάνουν μια ειλικρινή συζήτηση, άλλοι μπορεί να προτιμήσουν να μαλώσουν για να τα εκθέσουν όλα ή ακόμα και να αφιερώσουν χρόνο για να σκεφτούν και να ανασυνταχθούν. Και ενώ οι θεραπευτές ζευγαριών μπορεί να έχουν ισχυρές απόψεις για το ποιο από αυτά είναι πιο υγιές για τη σχέση, δεν υπάρχει απόλυτος τρόπος για να το κάνεις.

Για την Julia Roberts και τον σύζυγό της Danny Moder, που είναι παντρεμένοι από το 2002, φαίνεται ότι οι δυο τους έχουν βρει έναν τρόπο να επιλύουν τις διαφορές τους, που τους εξυπηρετεί. «Η Julia και ο Danny είχαν διαφωνίες όλα αυτά τα χρόνια», είπε μια πηγή στο Us Weekly. «Όταν υπήρχαν αντιπαραθέσεις, έπαιρναν λίγο χρόνο για επαναφορά, μόνο λίγες μέρες ή μια εβδομάδα, ώστε να αρχίσει να λείπει ο ένας τον άλλον».

{https://www.instagram.com/p/CuR_A_uLuab/}

Με άλλα λόγια, αντί να χειροτερεύουν τα πράγματα συνεχίζοντας στο ίδιο θέμα αντιπαράθεσης ή επαναλαμβάνοντας τα προσωπικά επιχειρήματα ξανά και ξανά, η Roberts και ο Moder προτιμούν να χαλαρώσουν και να επανασυνδεθούν όταν τα πράγματα έχουν τακτοποιηθεί (προφανω΄ς από μόνα τους;). «Στο τέλος της ημέρας είναι ένας υπέροχος τρόπος γιατί ο Danny είναι προσγειωμένος και κρατά την Julia ήρεμη», πρόσθεσε μια άλλη πηγή.

Η Julia Roberts μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Matthew Perry

Όσο για το τι διαφωνούν κυρίως οι δυο τους, πηγές αποκάλυψαν ότι είναι συχνά για το πού θέλουν να ζήσουν (το ζευγάρι έχει τα 19χρονα δίδυμα Hazel και Phinnaeus και τον 16χρονο γιο τους, Henry). «Είχαν διαφορές απόψεων για το πού θα ζήσουν», μοιράστηκε μια πηγή, προσθέτοντας ότι ο Moder είναι «ένα σκληροπυρηνικό αγόρι της Νότιας Καλιφόρνιας», ενώ η Roberts προτιμά τη Βόρεια Καλιφόρνια και το Σαν Φρανσίσκο. «Έχουν μπερδευτεί με αυτό, αλλά πάντα έβρισκαν έναν τρόπο να ξεπεράσουν τις δύσκολες στιγμές», πρόσθεσε μια πηγή.

{https://www.instagram.com/p/C0Mr0oNJxmY/}

Ως τρόπο συμβιβασμού για αυτή τη διαφωνία, ωστόσο, φαίνεται ότι η Roberts και ο Moder έχουν τη δυνατότητα «να μετακινούνται». «Είναι πιο ευτυχισμένοι απολαμβάνοντας απλές χαρές και η αγάπη του Danny για τον πολιτισμό και την ύπαιθρο έχει μεγάλη θετική επίδραση στη σχέση τους», πρόσθεσε η πηγή, σημειώνοντας ότι οι δυο τους περνούν πολύ πιο ποιοτικό χρόνο μαζί τώρα που τα παιδιά τους είναι μεγαλύτερα.

Julia Roberts: Η ξεχωριστή ανάρτηση για την επέτειο που τη «λύγισε»

Και, εκτός από την επίλυση των προβλημάτων τους, φαίνεται ότι η ανεξαρτησία της Roberts της έδωσε επίσης νέα ενέργεια στην καριέρα της. «Πάντα ψάχνει για μια ταινία που πραγματικά της αρέσει», πρόσθεσε η δεύτερη πηγή για την ηθοποιό. «Τα επόμενα χρόνια θα τη δουν να ασχολείται περισσότερο με την υποκριτική από ποτέ», πρόσθεσε. Δεν μπορούμε να περιμένουμε!

Τελευταία τροποποίηση στις 15.12.2023 - 18:05