Η Julia Roberts μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Matthew Perry

04.12.2023
Η Julia Roberts μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Matthew Perry
Οι δύο ηθοποιοί είχαν μια σύντομη σχέση στα μέσα της δεκαετίας του '90.

Ενάμιση μήνα μετά τον ξαφνικό θάνατο του Matthew Perry και ενώ φίλοι, γνωστοί και συνεργάτες προσπαθούν ακόμη να αποδεχτούν το γεγονός, η Julia Roberts με την οποία ο εμβληματικός Chandler Bing των Friends είχε μια σύντομη σχέση εκτός μικρής οθόνης, μοιράστηκε σκέψεις και συναισθήματα σχετικά.

Μιλώντας στον Kevin Frazier του ET, η 56χρονη σταρ θυμήθηκε το σύντομο πέρασμά της από τα Φιλαράκια, ενώ μίλησε και για τον πρώορο χαμό του Perry.

«Μόνο όμορφες σκέψεις και συναισθήματα» έχει να θυμάται η Roberts από τη συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά στο επεισόδιο με τίτλο «The One After the Super Bowl» του 1996, συμπληρώνονταας πως ήταν όλοι τόσο φιλόξενοι, παρότι εκείνη βρισκόταν εκεί για ένα, μόνο, επεισόδιο.

{https://www.youtube.com/watch?v=ABYu0vjhBns&ab_channel=LearnEnglishWithSubtitles}

«Ο ξαφνικός θάνατος οποιουδήποτε σε τόσο νεαρή ηλικία είναι σπαρακτικός», είπε για την απώλεια του Perry η Julia Roberts συμπληρώνοντας διακριτικά, αλλά γενικεύοντας την κατάσταση πως «Πιστεύω ότι βοηθά τους πα΄ντες να εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αυτό που έχουμε με τον πιο θετικό τρόπο που μπορούμε».

Η τριών, περίπου, μηνών σχέση του Matthew Perry με την Julia Roberts, που ξεκίνησε τηνεποχή της συμμετοχής της στη σειρά έγινε γνωστή από τον ίδιο τον ηθοποιό μέσα από τα απομνημονεύματά του, τα οποία εκδόθηκαν το 2022, έναν χρόνο μετά τον ξαφνικό χαμό του.

Matthew Perry opens up about 'pretty exciting' romantic relationship with major A-list star | HELLO!

Στο βιβλίο του ο Perry εξηγούσε και τον λόγο για τον οποίο εκείνος έδωσε τε΄λος σε αυτή τη σχέση.

«Το να βγαίνω με την Julia Roberts ήταν πάρα πολύ για μένα. Ήμουν συνεχώς σίγουρος ότι θα χώριζε μαζί μου. Γιατί όχι; Δεν ήμουν αρκετός. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι αρκετός. Ήμουν διαλυμένος, λυγισμένος, μη αγαπητός», είχε πει μεταξύ άλλων τότε.

{https://www.instagram.com/p/Ci2bSeQLLKH/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 04.12.2023 - 17:45