Kate Winslet: Εξηγεί τον λόγο για το συναισθηματικό δέσιμό της με τον Leonardo DiCaprio

Kate Winslet: Εξηγεί τον λόγο για το συναισθηματικό δέσιμό της με τον Leonardo DiCaprio
Η Kate Winslet ήρθε κοντά με τον Leonardo DiCaprio στα γυρίσματα του Τιτανικού πριν από περισσότερα από 25 χρόνια.

Σε ένα βίντεο με τίτλο Titanic: Stories from the Heart, η 48χρονη σήμερα Kate, θυμήθηκε πώς εκείνη και ο Leo «έκαναν αμέσως κλικ» όταν άρχισαν να γυρίζουν την αγαπημένη ταινία του James Cameron. «Μόλις άρχισα να δουλεύω με τον Leo, μπορέσαμε να βρούμε τον δικό μας ρυθμό», είπε η Κate. «Και είναι καταπληκτικό να κοιτάς πίσω και να το σκέφτεσαι ξανά», πρόσθεσε.

Η Κate αποκάλυψε τις πρώτες της εντυπώσεις από τον Leo όταν γνωρίστηκαν τη δεκαετία του 1990. «Ήταν αυτό το στυλ με τα μακριά, αδύνατα, ατσούμπαλα άκρα. Και ήταν πολύ ελεύθερος με τον εαυτό του και είχε αυτή την ζωντανή ενέργεια που ήταν πραγματικά σαν μαγνήτης», είπε. «Και θυμάμαι ότι σκέφτηκα: “Α, αυτό θα έχει πλάκα. Σίγουρα θα συνεννοηθούμε”. Και πραγματικά τα καταφέραμε. Απλώς τα καταφέραμε».

Η δημοφιλής ηθοποιός συνέχισε να επαινεί τον Leo και το πώς προσέγγισε τον ρόλο του στον Τιτανικό.

«Ήταν τότε πολύ, πολύ έξυπνος, είχε πολύ, πολύ περιέργεια», είπε για τον Leo. «Ήταν πραγματικά γοητευμένος με την περίοδο, τις λεπτομέρειες σχετικά με το πλοίο, τις κατώτερες τάξεις, από πού είχαν έρθει αυτοί οι άνθρωποι, πώς αυτοί οι άνθρωποι είχαν πληρώσει για τα εισιτήριά τους», είπε η Winslet. «Συνδεθήκαμε σε τόσα πολλά επίπεδα. Αυτή η αίσθηση της εστίασης του Τιτανικού που εξακολουθεί να ενδιαφέρει τόσο πολύ κόσμο μέχρι σήμερα».

Πώς ο Leonardo DiCaprio παραλίγο να χάσει το ρόλο του στον "Τιτανικό"

Όσο για τη σχέση τους σήμερα, η Κate επιβεβαίωσε ότι αυτή και ο Leo εξακολουθούν να έχουν έναν ιδιαίτερο δεσμό μετά από τόσα χρόνια.

«Θα κάνουμε πάντα αυτό το τηλεφώνημα αμέσως. Δεν σκεφτόμαστε “Περίμενε, θα σου τηλεφωνήσω αύριο”. Είναι άμεσο. Και αυτό είναι πραγματικά κάτι σημαντικό», εξήγησε η Κate. «Aν το σκεφτείς, στον κόσμο που ζούμε τώρα, το να έχεις φιλίες που σε δένουν και μοιράζονται αυτή την κοινή ιστορία, είναι πραγματικά κάτι».

Ο James Cameron έκανε έρευνα για το αν τελικά ο Jack χωρούσε στην πόρτα, στη βύθιση του Τιτανικού

Τον Δεκέμβριο του 2021, η Κate αποκάλυψε ότι είχε ένα συναισθηματικό reunion με τον Leo αφού δεν είχαν δει ο ένας τον άλλον για τρία χρόνια λόγω της πανδημίας. «Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω», είπε στον Guardian για την επανένωσή της με τον Leo. «Τον ξέρω τη μισή μου ζωή! «Είναι φίλος μου, πολύ στενός μου φίλος. Είμαστε δεμένοι για μια ζωή».

Και εμείς ευχόμαστε για πάντα!

Τελευταία τροποποίηση στις 20.12.2023 - 17:36