Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκαλύπτει τον μόνο έρωτά του - Η συγνώμη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

05.12.2023
Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκαλύπτει τον μόνο έρωτά του - Η συγνώμη της Σταματίνας Τσιμτσιλή
Μέγας σάλος προέκυψε χθες μετά την αποκάλυψη του Happy Day και της Τίνας Μεσαροπούλου σχετικά με τη νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου, την οποία, όμως σήμερα εκείνος διαψεύδει κατηγορηματικά.

Πριν από ενάμιση μήνα, ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε πως εκείνος και η επί 20ετία σύντροφος και σύζυγός του, έχουν χωρίσει εδώ και 3,5 χρόνια και μόλις χθες, η είδηση για τη σχέση που η Τίνα Μεσαροπούλου αποκάλυψε ότι έχει και μάλιστσα με πολύ όμορφη παρουσιάστρια προκάλεσε... σεισμό!

Όνομα δεν ειπώθηκε από την εκπομπή, όμως φωτογραφιζόταν κάποιο πρόσωπο κάπως παραπάνω από άλλα. Ο λόγος για τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία βέβαια, ύστερα από την τεράστια έκταση που πήρε το όλο θέμα τοποθετήθηκε εμμέσως, πλην σαφώς, μέσω story που μοιράστηκε, σχετικά με την ταχύτητα με την οποία ταξιδεύει ένα ψέμα!

«Ένα ψέμα μπορεί να έχει κάνει ήδη τον γύρο του μισού πλανήτη ενώ η αλήθεια... δένει ακόμη τα κορδόνια της», γράφει η παρουσιάστρια και με τον τρόπο της διαψεύδει τη φήμη περί εμπλοκή της σε ειδύλλιο με τον ηθοποιό.

1_115.png

Ο Γιάννης Στάνκογλου, με τη σειρά του έκανε μία ανάρτηση μέσω τις οποίας ξεκαθάρισε με τον τρόπο του ότι οι έρωτές του είναι τα παιδιά του και έβαλε έτσι τελεία σε ό,τι άλλο λέγεται για την προσωπική του ζωή.

«Οι ΕΡΩΤΕΣ ΜΟΥ….αυτοί είναι ….στολίσαμε και εμείς», γράφει στη λεζάντα ενώ στη φωτογραφία τον βλέπουμε με τη Φοίβη (14) και τον Φίλιππο (9), καρπούς του έρωτά του με την πρώην, πια, σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν.

{https://www.instagram.com/p/C0cWWU-toRf/}

Στο μεταξύ, βέβαια, ο ηθοποιός υπήρξε απόλυτα σαφής στη διάψευσή του και με άλλους, πιο άμεσους τρόπους.

Αρχικά, όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί η ίδια η Σταματίνα Τσιμτσιλή, επικοινώνησε με την ίδια την... πηγή, τονίζοντας κι εκεί πως τα παιδιά του είναι η μόνη προτεραιότητά του.

«Ανάμεσα στα πολλά τηλέφωνα που δέχτηκα ήταν και του ίδιου του Γιάννη Στάνκογλου, που ήταν ο άμεσα ενδιαφερόμενος», είπε η παρουσιάστρια, τονίζοντας πως ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα ευγενής και γλυκομίλητος στο τηλέφωνο, πράγμα το οποίο η ίδια εκτίμησε πολύ. «Μου ξεκαθάρισε ότι η απόλυτη προτεραιότητά του είναι τα παιδιά του, που είναι ο έρωτάς του, ο βασικός, ο ένας και μοναδικός. Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη. Το όνομά του πρωταγωνίστησε στα ρεπορτάζ», είπε στη συνέχεια, τονίζοντας βέβαια πως το ό,τι ειπώθηκε από την Τίνα (που είχε ισχυρό ρεπορτάζ) ήταν ένα πράγμα αλλά η συνέχεια που πήρε από άλλες εκπομπές «Ο Λιάγκας, πχ, είπε πως το ξέρει καιρό» είναι ένα άλλο.

«Θα μείνω σε αυτά που μου είπε ο άμεσα ενδιαφερόμενος, ο οποίος πολύ ευγενικά μου είπε “Σταματίνα μου εμένα η απόλυτη προτεραιότητά είναι τα παιδιά μου”. Αν υπάρχει κάτι στην προσωπική ζωή του, θα αποφασίσει ο ίδιος πότε και πώς θα το πει», είπε, μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, όμως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, από τη συζήτηση που ακολούθησε προκύπτει ασφαλώς το συμπέρασμα πως ναι μεν ζήτησαν συγνώμη για την αναστάτωση, όμως, επί της ουσίας το ρεπορτάζ δεν το «μάζεψαν». Η διακριτική λογική του «θα μιλήσει όταν είναι έτοιμος» ήταν έμμεση, πλην... σαφής, επίσης.

Στην εφημερίδα «ΟΝ time» και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε επίσης ο ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος διέψευσε τα όσα ακούστηκαν περί σχέσης με γνωστή παρουσιάστρια. «Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ», είπε συγκεκριμένα!

Τελευταία τροποποίηση στις 05.12.2023 - 13:11