Ο Απόστολος Γκλέτσος γίνεται ζευγάρι με την Άντζελα Γκερέκου αλλά σχεδόν δεν τον αναγνωρίσαμε

15.12.2023
Ο Απόστολος Γκλέτσος γίνεται ζευγάρι με την Άντζελα Γκερέκου αλλά σχεδόν δεν τον αναγνωρίσαμε
Το ζευγάρωμα των δύο πρωταγωνιστών θα είναι τηλεοπτικό και η πρώτη κοινή τους φωτογραφία ήδη συζητήθηκε πολύ.

Στη Γη της Ελιάς ετοιμάζεται να μπει ο Απόστολος Γκλέτσος και θα συνδεθεί ερωτικά με τηνΆντζελα Γκερέκου η οποία ερμηνεύει την Αθηνά Βρεττάκου.

Ο γνωστός ηθοποιός αναλαμβάνει τον ρόλο του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία Τζον Μακρίδη, ο οποίος εμφανίζεται στη Μάνη και προκαλεί αναστάτωση γενικά, αλλά και ειδικότερα στη γοητευτική Αθηνά η οποία θα τον γοητεύσει από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους.

Η «άφιξη» του Τζον Μακρίδη αναμένεται στα τελευταία επεισόδια πριν την διακοπή της σειράς για τα Χριστούγεννα. Ο επιχειρηματίας φτάνει στη Μάνη για να επικυρώσει επαγγελματική συνεργασία με τον Ισίδωρο Βρεττάκο τον οποίο γνώρισε στο πρόσφατο ταξίδι εκείνου΄στην Αμερική. Σε αυτή τη συνάντηση θα γνωρίσει και την Αθηνά η οποία θα κερδίσει αμέσως τον ενδιαφέροντου και θα δημιουργηθεί ένας δυνατός έρωτας, ο οποίος, μάλιστα θα έχει και την έγκριση της μητέρας εκείνης, της Μαρίας, την οποία ερμηνεύει η Μάρω Κοντού.

Τα γυρίσματα αυτής της γνωριμίας έχουν ήδη ολοκληρωθεί, φυσικά, όμως μέχρι να δούμε τις σκηνές στην οθόνη η Άντζελα Γκερέκου μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία της μαζί με τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος είναι, χωρίς αμφιβολία, πιο γοητευτικός από ποτέ, παρόλο που, ομολογουμένως «τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε». Πρώτη φορά με μούσι ο Απόστολος και, πραγματικά, του πηγαίνει πολύ!

Και η Άντζελα/Αθηνά του πηγαίνει, όμως, και τα αποθεωτικά σχόλια που ακολούθησαν κάτω από τη φωτογραφία είναι ενδεικτικά!

{https://www.instagram.com/p/C02CO_rrQud/}

Προς το παρόν, ιδού το τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής (17/12/2023)

{https://www.youtube.com/watch?v=HZLxq_8Ikqo&ab_channel=MEGATV-OFFICIAL}

Τελευταία τροποποίηση στις 15.12.2023 - 12:39