Έλενα Τοπαλίδου: Η συγκινητική ανάρτηση που αφιέρωσε στον γιο της

15.12.2023
Έλενα Τοπαλίδου: Η συγκινητική ανάρτηση που αφιέρωσε στον γιο της
PHOTO: NDP Photo Agency
Μετά την αφιέρωση στον σύζυγό της, η Έλενα Τοπαλίδου καμάρωσε δημόσια και για το βλαστάρι τους.

Ο γάμος αυτός είχε, χωρίς αμφιβολία, τρεις πρωταγωνιστές. Εκτός από το ζευγάρι, τον Νίκο Κουρή και την Έλενα Τοπαλίδου, δηλαδή, οι οποίοι ύστερα από 18 χρόνια κοινής ζωής θέλησαν τώρα να ενώσουν τις ζωές τους και με γάμο, κυρίαρχο ρόλο και θέση τη μέρα αυτή της γιορτής της αγάπης ήταν ο γιος τους, Πέτρος.

Ο 16χρονος νεαρός, που πιθανότατα να χάρηκε αυτή τη μέρα περισσότερο από όλους, όπως είχε αναφέρει νωρίτερα ο πατέρας του, συνόδευσε τη μητέρα του στην εκκλησία και την παρέδωσε στον πατέρα του. Μία πραγματικά, ξεχωριστή στιγμή.

2-4.jpg

3-4.jpg

4-2.jpg

5-2.jpg6_11.jpg

Μετά την αφιέρωση που έκανε η Έλενα Τοπαλίδου στον σύζυγό της, τρεις μέρες μετά τον γάμο, ακολούθησε και μία για τον γιο τους. Μία ασπρόμαυρη φωτογραφία τους καθώς ανέβαιναν τα σκαλοπάτια της εκκλησίας μοιράστηκε η νύφη και οι λέξεις που χρησιμοποίησε για τον Πέτρο τους συγκινούν, πραγματικά. «Πόσο gentleman. Πλάσμα μας υπέροχο», γράφει η Έλενα Τοπαλίδου προσθέτοντας μία καρδιά και εμείς εστιάζουμε στο «μας» που χρησιμοποίησε με τα σχόλια να περιττεύουν. Να ζήσουν!

b75e599e-25a3-47b9-8cc9-da7f626a64b4.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 15.12.2023 - 17:17