Χαμός με τα 201 τριαντάφυλλα της Φαίης Σκορδά: Άγνωστος ο αποστολέας

15.12.2023
Χαμός με τα 201 τριαντάφυλλα της Φαίης Σκορδά: Άγνωστος ο αποστολέας
«Ξεφτιλίστηκα» παραδέχτηκε on air η παρουσιάστρια.

Μία ενδιαφέρουσα έκπληξη περίμενε το πρωί της Παρασκευής (15/1/2023) τη Φαίη Σκορδά, η οποία, όμως έγινε ακόμη μεγαλύτερη αργότερα.

Ο λόγος για μία τεράστια ανθοδέσμη από 201 (!) κατακόκκινα τριαντάφυλλα τριαντάφυλλα που έλαβε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ τα οποία είχαν μία κάρτα, όμως χωρίς υπογραφή.

Η ίδια μοιράστηκε μέσω stories μια φωτογραφία της κρατώντας το γιγάντιο μπουκέτο και κατά τη διάρκεια της εκπομπής ήταν ο Δημήτρης Σκαρμούτσος εκείνος που έφερε το ζήτημα στον αέρα.

Με έντονη διάθεση πειράγματος, ο γνωστός σεφ τη ρώτησε ευθέως για το το συμβάν. «Τι παίζει μωράκι;» τη ρώτησε συγκεκριμένα. Εκείνη με μια ελαφριά ντροπή παραδέχτηκε, φυσικά, ότι έλαβε τα λουλούδια αλλά όταν τη ρώτησε ποιος τα έστειλε δεν είχε κάτι να απαντήσει, εξηγώντας πως υπήρχε, μεν, κάρτα, όμως χωρίς υπογραφή.

«Αλήθεια, δεν ξέρω από πού είναι. Είχα μια σκέψη, ότι από κάπου μπορεί να ήταν, και ξεφτιλίστηκα, γιατί δεν ήταν. Ορκίζομαι ότι δεν ξέρω από πού είναι, δεν παίζει τίποτα», είπε η Φαίη απαντώντας στα πειράγματα των συνεργατών της και μάλλον την πιστεύουμε!

Τελευταία τροποποίηση στις 15.12.2023 - 16:35