Μυρτώ Αλικάκη: «Συνέβησαν πληγωτικά πράγματα με τον Πέτρο Λαγούτη»

24.04.2021
Μυρτώ Αλικάκη: «Συνέβησαν πληγωτικά πράγματα με τον Πέτρο Λαγούτη»
Όσα είπε στην εκπομπή "Happy Day"

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης μπορεί να μην είναι πλέον μαζί, αλλά παραμένουν αγαπημένοι και έχουν τα καλύτερα να πουν ο ένας για τον άλλον.

"Η Νανά Παλαιτσάκη έπαθε μανία καταδίωξης όταν της είπα να χωρίσουμε": Όσα δηλώνει ο πρώην σύντροφός της και τι απαντά η ίδια

Η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day, όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στον πρώην σύζυγό της και στο πώς κατάφεραν παρά τις δυσκολίες να παραμείνουν δεμένοι, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα τα δυο τους παιδιά.

Ιωσήφ Μαρινάκης – Χρύσα Καλπάκη: Χώρισαν μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας

"Το ότι δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι δεν σημαίνει κάτι. Τα παιδιά μου και ο Πέτρος είναι η οικογένειά μου. Σίγουρα η εντιμότητα παίζει έναν ρόλο, να μην έχεις δηλαδή επίτηδες προσπαθήσει να 'πατήσεις' τον άλλον κάτω, αλλά έχει να κάνει κυρίως με την προσπάθεια που κάνουν και οι δυο άνθρωποι να λύσουν τα προβλήματά τους, να ζητήσουν συγγνώμες, να βελτιωθούν, να γίνουν καλύτεροι, για να μπορέσουν να θαυμάσουν ξανά ο ένας τον άλλον" είπε η ηθοποιός.

Όταν ρωτήθηκε αν αυτό ήταν μια εύκολη διαδικασία, απάντησε: "Έγινε σταδιακά. Έχουμε ξεπεράσει εδώ και πολλά χρόνια το 'πολιτισμένοι' και έχουμε περάσει στο 'αγαπημένοι'. Το 'πολιτισμένοι' είναι μια πολύ καλή βάση, που εμείς πάντα την είχαμε. Δεν ήταν και για εμάς βούτυρο στο ψωμί μας, συνέβησαν πολύ πληγωτικά πράγματα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι χάνεις αυτή την αίσθηση του πολιτισμού, ότι ξεχνάς τα καλά του άλλου και κυρίως ότι ξεχνάς ότι με αυτόν τον άνθρωπο έχεις παιδιά. Και μόνο για το καλό των παιδιών οφείλεις να είσαι πολιτισμένος".

Δες το απόσπασμα:

Τελευταία τροποποίηση στις 20.11.2023 - 17:13