Η Adele έχει παντρευτεί και το παραδέχτηκε δημόσια

20.11.2023
Η Adele έχει παντρευτεί και το παραδέχτηκε δημόσια
Οι φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό φαίνεται να επιβεβαιώνονται από την ίδια τη νύφη!

Μετά το διαζύγιο της από τον σύζυγό της και πατέρα του γιου της, η Adele βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Rich Paul ο οποίος είναι αθλητικός ατζέντης μερικών από τους πιο διάσημους μπασκετμπολίστες του ΝΒΑ και έχει ήδη μια τεράστια καριέρα με την περιουσία του να εκτιμάται πάνω από $64 εκατομμύρια - και τρία παιδιά, παρεμπιπτόντως.

Χωρίς «πολλά πολλά», το ζευγάρι ζει στο ίδιο σπίτι από τον Μάιο του 2022 και η διάσημη τραγουδίστρια αναφέρθηκε αρκετές φορές με τον όρο «σύζυγος» τόσο για την ίδια όσο και για τον αγαπημένο της, ενώ μία λεπτομέρεια που οι αετομάτηδες φανς εντόπισαν σε φωτογραφία που μοιράστηκε έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά.

{https://www.instagram.com/p/CdbgHPUPacm/}

Τώρα φαίνεται ότι επιβεβαίωσε τα περί γάμου στο σόου του καλύτερού της φίλου, Alan Carr στο Λος Άντζελες. Δύο μέλη του κοινού που βρισκόταν κοντά της μετέφεραν τα νέα στο site Deuxmoi το οποίο και μεταδίδει την είδηση.

«Ήμουν στο σόου του Alan Carr στο Λος Άντζελες απόψε και η Adele ήταν στο κοινό. O Alan ρώτησε τον κόσμο αν κάποιος είχε παντρευτεί πρόσφατα και η Adele φώναξε "Εγώ"», πράγμα που επιβεβαίωσε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ακόμη ένας παραβρισκόμενος συμπληρώνοντας πως η Adele ήταν εκεί με μια φίλη της και περνούσαν τέλεια. Όσο για την ασφάλειά της, πρόσθεσε ότι απλά μπήκε μέσα για να της φέρει σνακς.

{https://www.instagram.com/p/CyNeE0qI2f8/}

Παρότι ζητήθηκε από διάφορες εκδόσεις, επίσημη απάντηση ή σχόλιο από τους εκπροσώπους Τύπου του ζευγαριού δεν έχουμε ακόμη.

Τον περασμένο μήνα, βέβαια, ο 41χρονος Rich είχε μιλήσει για την αγαπημένη του τον περασμένο μήνα, τονίζοντας πόσο έχουν βοηθήσει ο ένας τον άλλο κατά τη διάρκεια της διετούς σχέσης τους.

Η Adele αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την εμποδίζει να περπατήσει στη σκηνή

Μιλώντας στο CBS Mornings, λοιπόν, ο Rich είπε για τη σύντροφό του: «Υπήρξε σπουδαία. Νομίζω πως θα συμφωνούσε στο ότι σίγουρα βοηθήσαμε ο ένας τον άλλο. Βρίσκομαι σε ένα καλό σημείο, βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο. Χαρούμενοι. Είναι τέλεια. Υπήρξε σπουδαία για μένα. Υπήρξαμε σπουδαίοι ο ένας για τον άλλο».

{https://www.instagram.com/p/CnFN3pTJ0G8/}

Μέχρι εκεί καλά, αλλά μόλις η οικοδέσποινα Gayle King θέλησε να μάθει τα περί γάμου και τις σχετικές φήμες και ρώτησε αν θα πρέπει να αποκαλέσει την Adele, Mrs Paul, την επόμενη φορά που θα τη δεί εκείνος απάντησε: «Μπορείς να πεις ό, τι θέλεις», προσθέτοντας πως δεν είναι τύπος που θα «δώσει» την προσωπική του ζωή. «Δεν είναι για τα media», είπε συγκεκριμένα και έληξε το θέμα με συνοπτικές διαδικασίες.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.11.2023 - 16:25