Η Adele και ο αγαπημένος της ζουν μαζί πια κι εκείνη το ανακοίνωσε, εμμέσως πλην σαφώς, στο Instagram

12.05.2022
Η Adele και ο αγαπημένος της ζουν μαζί πια κι εκείνη το ανακοίνωσε, εμμέσως πλην σαφώς, στο Instagram
Η Adele και ο σύντροφός της, Rich Paul, πέρασαν τη σχέση τους σε άλλο επίπεδο. Είναι τρισευτυχισμένη και θέλει να το γνωρίζει όλος ο κόσμος.

Έναν χρόνο μετά τη φημολογία που έφερε στο φως τη σχέση τους η Adele και ο Rich Paul αποφάσισαν να ζήσουν μαζί. Εκείνη του έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού της, οι δυο τους πόζαραν στον κήπο και η φωτογραφία ανέβηκε στα social media, μαζί με μερικές ακόμη που "γιορτάζουν" τον έναν χρόνο της σχέσης τους.

"Ο χρόνος περνά γρήγορα" γράφει στη λεζάντα η Adele και οι φανς της εύχονται "τα καλύτερα" στα σχόλια!

Τον περασμένο Σεπτέμβρη το ζευγάρι έγινε Instagram Official και από εκείνη τη στιγμή δεν κρύβονται πια. Ο Rich Paul είναι αθλητικός ατζέντης μερικών από τους πιο διάσημους μπασκετμπολίστες του ΝΒΑ και έχει ήδη μια τεράστια καριέρα με την περιουσία του να εκτιμάται πάνω από $64 εκατομμύρια.

Παρότι η νέα της σχέση ανθίζει, η Adele έχει μόνο τα καλύτερα λόγια για τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του μοναχογιού της, Simon Konecki, ο οποίος, μάλιστα, ζει απέναντι από το σπίτι της εδώ και έναν χρόνο καθώς η μετακόμιση αυτή κρίθηκε αναγκαία για την πιο ομαλή μετάβαση του Angelo στην μετά χωρισμόν εποχή!

Παρά τις όποιες εντάσεις υπήρχαν κατά τον χωρισμό φαίνεται ότι οι δύο πρώην σύντροφοι έχουν πια τις καλύτερες σχέσεις. Τον περασμένο Φεβρουάριο, μάλιστα, εκείνη τον ευχαρίστησε δακρυσμένη στα Brit Awards, ύστερα από τη βράβευσή της.

«Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο στον γιο μου και στον Simon, στον μπαμπά του», είχε πει τότε, εμφανώς συγκινημένη κατά την ομιλία αποδοχής του βραβείου της, εξηγώντας ότι το «30» - ένα άλμπουμ διαζυγίου όπως είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή της- «αφορά το ταξίδι όλων μας, όχι μόνο το δικό μου».