Καίτη Γαρμπή: Έκανε το απόλυτο Throwback από την εμφάνισή της στην Eurovision - Τι απέγινε το θρυλικό μπλε φόρεμα;

12.05.2022
Καίτη Γαρμπή: Έκανε το απόλυτο Throwback από την εμφάνισή της στην Eurovision - Τι απέγινε το θρυλικό μπλε φόρεμα;
Η Καίτη Γαρμπή θυμήθηκε τη δική της συμμετοχή...

Απόψε αναμένεται ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision στον οποίο θα διαγωνιστεί και η Κύπρος μας. Η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη πήρε το πράσινο φως για τον μεγάλο τελικό του ερχόμενου Σαββάτου που θα γίνει στην Ιταλία. Η χώρα μας έχει μία μεγάλη ιστορία στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού και σίγουρα η εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή το 1993 μας έχει μείνει αξέχαστη.

Η τραγουδίστρια που έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο μουσικό στερέωμα μας εκπροσώπησε το μακρινό 1993 με το κομμάτι «Ελλάδα, Χώρα Του Φωτός» και κατάφερε να ξεχωρίσει.

Η Καίτη Γαρμπή θυμήθηκε τη δική της συμμετοχή και θέλησε να μοιραστεί όλα όσα έζησε πάνω στη σκηνή του διαγωνισμού. Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με την θρυλική πλέον εμφάνιση της.

«Συγκίνηση», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής.

Η Καίτη Γαρμπή μιλώντας τον περασμένο Μάρτιο στον Φώτη Σεργουλόπουλο ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το θρυλικό γαλάζιο φόρεμα που φορούσε στην εμφάνισή της στη Eurovision. Η ίδια είπε: «Το είχα δώσει σε έναν φίλο πολύ κοντινό, το κράτησε σπίτι του, τον συνάντησα μετά από πάρα πολλά χρόνια και μου είπε ότι το φόρεμα δεν υπάρχει. Αλλά θέλω να ζητήσω από τη Σίλια να κάνει ένα αντίγραφο στα τότε κιλά μου αφού έχει τα μέτρα μου. Πώς έκανα τέτοιο πράγμα; Πολύ κρίμα, δεν το λέω ούτε στον εαυτό μου», ανέφερε.