«Είμαι τέλεια όπως είμαι»: Η Selena Gomez αγαπάει το σώμα της και απορρίπτει τα πρότυπα ομορφιάς των social

12.05.2022
«Είμαι τέλεια όπως είμαι»: Η Selena Gomez αγαπάει το σώμα της και απορρίπτει τα πρότυπα ομορφιάς των social
Οι φωτογραφίες των social media πιέζουν πολλούς χρήστες να ανταποκριθούν σε ένα ανέφικτο ιδανικό ομορφιάς. Δεν είσαι μόνη αν αισθάνεσαι ανασφαλής κοιτάζοντας τις άψογες και με φίλτρα, τις περισσότερες φορές, φωτογραφίες στα social. Ακόμη και οι celebrities, σύμφωνα με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Selena Gomez, παλεύουν με τα συναισθήματα του να μην παρασύρονται από αδύνατες προσδοκίες. Διάβασε για το πώς η ίδια έχει μάθει να αποδέχεται το σώμα της και να αντιστέκεται στα social media.

Όλα ξεκίνησαν με ένα εξώφυλλο άλμπουμ

Η Selena Gomez μίλησε για την παράλογη αποδοκιμασία που δέχεται, η οποία, όπως υποστηρίζει, ξεκίνησε το 2015 όταν εμφανίστηκε για το εξώφυλλο του άλμπουμ της, Revival. Η κατάσταση βγήκε πραγματικά εκτός ελέγχου που αποφάσισε να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία.

«Έχω μεγάλες διακυμάνσεις στο βάρος μου»

Η Selena μίλησε έκτοτε για τον αγώνα της με τον λύκο και τη μεταμόσχευση νεφρού, τα οποία και τα δύο είχαν αντίκτυπο στην υγεία, την καλή ψυχοσωματική κατάσταση και το βάρος της. Όταν κυκλοφόρησε το 2020 τη νέα της σειρά μακιγιάζ, «Rare Beauty», είπε στη συνέντευξή της στο Cosmopolitan: «Έχω διακυμάνσεις πολύ στο βάρος μου», στη συνέχεια πρόσθεσε ότι έπρεπε να μάθει να είναι παχιά σε αρκετά πρώιμο στάδιο στη ζωή της.

«Είμαι πιο χαρούμενη, είμαι πιο πολύ εδώ, συνδέομαι περισσότερο με τους ανθρώπους»

Μετά από χρόνια δυσκολιών, η Selena αποφάσισε να μη μπαίνει στα social media. Αυτό συμβαίνει από το 2017. Το 2019, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο Φεστιβάλ των Καννών, η Selena μίλησε για το πόσο επικίνδυνα είναι τα social media και πόσο τρομακτικά μπορεί να γίνουν. «Είμαι πιο χαρούμενη, είμαι πιο πολύ εδώ, συνδέομαι περισσότερο με τους ανθρώπους». Μίλησε επίσης στο Good Morning America για το πώς άλλαξε η ζωή της μετά την απομάκρυνση της από το ίντερνετ.

Η Selena Gomez λατρεύει το fast food

Στις ιστορίες της στο TikTok, οι οποίες στη συνέχεια κοινοποιήθηκαν στον μεγαλύτερο λογαριασμό θαυμαστών της στο Instagram, η Selena αποκάλυψε μια παραγγελία που είχε κάνει στο εστιατόριο Jack in the Box, η οποία ήταν: «Λοιπόν, προσπαθώ να παραμείνω αδύνατη, αλλά πήγα στο Jack in the Box και πήρα 4 τάκος, 3 ρολά αυγών, ροδέλες κρεμμυδιού και ένα πικάντικο σάντουιτς κοτόπουλου. Αλλά ειλικρινά, δεν με νοιάζει το βάρος μου…» Και τελείωσε το βίντεο λέγοντας: «Είμαι τέλεια όπως είμαι».

Η συμβουλή της Selena στους fans της είναι να φιλτράρουν αυτό στο οποίο εκτιθένται

Η Selena ζητά από τους fans της να είναι ειλικρινείς και να προσέχουν σε τι εστιάζουν στη ζωή τους, όπως επίσης να απομακρυνθούν από τα ψεύτικα, μη ρεαλιστικά πρότυπα εικόνας.

Υπενθυμίζει στους θαυμαστές της ότι «το να είσαι ευάλωτος είναι δύναμη, όχι αδυναμία».