Η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία με την μητέρα της και τον γιο της

12.05.2022
Η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία με την μητέρα της και τον γιο της
Μία μέρα μετά τη γιορτή της μητέρας, η μητέρα της Σίας Κοσιώνη είχε γενέθλια και με την αφορμή η anchorwoman του ΣΚΑΪ της ευχήθηκε δημοσίως ενώ μοιράστηκε μια φωτογραφία της καθώς και σκέψεις και συναισθήματα για τη σχέση τους.

Μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της έχει η Σία Κοσιώνη και αυτό φάνηκε από τα όσα έγραψε πλάι στη φωτογραφία της που μοιράστηκε πρόσφατα. Σε αυτή βλέπουμε την κυρία Δήμητρα Κοσιώνη να τρώει κομμάτι από την τούρτα της, έχοντας στο πλευρό της τον εγγονό της, Δήμο Μπακογιάννη. Και στη λεζάντα διαβάζουμε τα εξής:

Η αγαπημένη λέξη της μαμάς μου ήταν το «πρόσεχε». Όσα περισσότερα «πρόσεχε» μου έλεγε τόσο περισσότερο κλώτσαγα. Και όσο περισσότερο κλώτσαγα τόσο περισσότερο πρόσεχα. Και αφότου έγινα μάνα, συνέχισε να μου λέει «πρόσεχε» και μάλιστα εις διπλούν. Να προσέχω εγώ και να προσέχω και τον εγγονό της. Κι εγώ κλωτσάω εις διπλούν. Κι ενώ κλωτσάω εις διπλούν, προσέχω και εις διπλούν. Βέβαια, σιγά σιγά αρχίζω να παίρνω το αίμα μου πίσω, γιατί μεγαλώνει και καθώς μεγαλώνει της λέω κι εγώ να προσέχει. Και όσο της το λέω τόσο κλωτσάει. Αλλά είμαι σίγουρη πως όσο κλωτσάει τόσο περισσότερο προσέχει. Χρόνια πολλά μαμα μου!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σία Κοσιώνη μοιράζεται φωτογραφία της μητέρας της, όμως είναι η πρώτη στην οποία μας δείχνει το πρόσωπό της.

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας το 2020 (που είχε συμπέσει με τα γενέθλιά της) η δημοσιογράφος της είχε αφιερώσει μία ανάρτηση και είχε συγκινήσει με τα λόγια που είχε χρησιμοποιήσει για να της ευχηθεί.

«Γιορτή της μητέρας και γενέθλια μαζί, αγκαλιά με το πλάσμα που έκανε και την κόρη της μητέρα και τώρα μαθαίνει τι θα πει να αγωνιάς 24 ώρες το 24ωρο, να προσπαθείς να γίνεσαι συνέχεια καλύτερη, να κοιτάς συνεχώς πιο μπροστά και πιο μακριά, να σηκώνεσαι αμέσως μόλις πέφτεις, να αγαπάς χωρίς όρου», έγραφε τότε η Σία Κοσιώνη.