Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Ο γιος τους έχει γενέθλια και οι αναρτήσεις τους για εκείνον έχουν κάτι κοινό

12.05.2022
Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Ο γιος τους έχει γενέθλια και οι αναρτήσεις τους για εκείνον έχουν κάτι κοινό
Ο δεύτερος γιος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, Δημήτρης, γίνεται σήμερα (12/5/2022) 8 ετών. Με την αφορμή, οι γονείς του του ευχήθηκαν -και- μέσω social και φαίνεται ότι είχαν αμφότεροι την ίδια σκέψη!

Πρώτη έκανε ανάρτηση η Φαίη Σκορδά η οποία μοιράστηκε ένα γλυκύτατο βίντεο του Δημήτρη -εμφανώς μικρότερου σε ηλικία- κάνοντας τις πρώτες του βουτιές στο κολυμβητήριο. «Ο Δημήτρης μου❤️ Να πέσω;😂 Χρόνια Πολλά καρδιά μου ❤️ Σε λατρεύω ❤️», διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού:

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας μοιράστηκε μία απίθανη φωτογραφία των δυο τους όπου εκείνος πετά τον εορτάζοντα στον αέρα και στη λεζάντα διαβάζουμε: «Παντα ψηλα!!!!! Χρονια πολλα Δημητρη μου»

Κοινός παρονομαστής και στις δυο αναρτήσεις; Το υγρό στοιχείο! Προφανώς το νερό είναι κάτι που αγαπά ιδιαίτερα ο νεαρός κύριος Λιάγκας και οι γονείς του το ξέρουν καλά.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 και χώρισε το 2016, όταν και διέκοψαν και την κοινή τους επαγγελματική τους πορεία, την οποία όμως και συνέχισαν εκ νέου πριν από δυο χρόνια.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έχουν ακόμη έναν γιο, τον 11χρονο Γιάννη.