Η Adele είναι ερωτευμένη και το παραδέχεται δημόσια - Η πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της

19.09.2021
Η Adele είναι ερωτευμένη και το παραδέχεται δημόσια - Η πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της
Μια σφιχταγκαλιαστή πόζα με τον Rich Paul και το ζευγάρι έγινε Instagram Official!

Οι φήμες για τον νέο έρωτα στη ζωή της Adele ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι. Τον Ιούλιο παρακολούθησαν μαζί τους τελικούς του ΝΒΑ στο Φoίνιξ της Αριζόνα και τον Αύγουστο, αφού ο φακός τους "τσάκωσε" σε ρομαντικό ραντεβού, το επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι.

Adele: Ο πρώην προσωπικός της γυμναστής αποκαλύπτει γιατί έχασε τόσα κιλά

Τώρα πια, η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται πως ένιωσε η στιγμή να κάνει και πιο επίσημα τα "φανερώματα". Για τον λόγο αυτό στην τρίτη και τελευταία φωτογραφία του πιο πρόσφατου ποστ της ποζάρει χαμογελαστή στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Στη λεζάντα μία και μοναδική καρδούλα που τα "είπε" όλα!

Ποιος είναι ο Rich Paul

Αθλητικός ατζέντης μερικών από τους πιο διάσημους μπασκετμπολίστες του ΝΒΑ, ο Paul έχει ήδη μια τεράστια καριέρα με την περιουσία του να εκτιμάται στα $64 εκατομμύρια αυτή τη στιγμή. Μόλις 39 ετών και λέγεται ότι έχει ήδη διαχειριστεί συμβόλαια πάνω του $1 δισεκατομμυρίου για τους διάσημους πελάτες του, μεταξύ των οποίων βλέπουμε και ονόματα όπως οι LeBron James, Anthony Davis, Ben Simmons και John Wall.

Adele: Ο πατέρας της πέθανε πάμφτωχος σε ένα τροχόσπιτο

Ο πρώτος γάμος και το παιδί

Η Αdele υπήρξε παντρεμένη με τον μεσίτη/επιχειρηματία Simon Konecki [φωτο κάτω] με τον οποίο πήραν διαζύγιο το 2019, ξαφνιάζοντας τους πάντες. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2011 και οι φήμες τότε ήθελαν τη διάσημη τραγουδίστρια το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στον 44χρονο επιχειρηματία και την τότε σύζυγό του, στιλίστρια Clary Fisher, με την οποία έχει μια κόρη 9 ετών. Το 2016 παντρεύτηκαν -φυσικά μυστικά- ενώ ο γιος τους, Angelo, είχε γεννηθεί το 2012.