Πρωταγωνίστρια του Grey's Anatomy και μητέρα παιδιού με σύνδρομο Down συγκινεί με ανάρτησή της

01.11.2019
Πρωταγωνίστρια του Grey's Anatomy και μητέρα παιδιού με σύνδρομο Down συγκινεί με ανάρτησή της
Ο Οκτώβριος ήταν αφιερωμένος στην ενημέρωση σχετικά με το σύνδρομο Down και η γνωστή ηθοποιός, ως μητέρα ενός παιδιού που γεννήθηκε με αυτό, μοιράστηκε το συναίσθημά της αλλά και βασικές πληροφορίες που μπορεί κάποιος να μη γνωρίζει.

Ο λόγος για την Caterina Scorsone, την ηθοποιό που έγινε ευρύτερα γνωστή για τον ρόλο της Emelia Shepherd στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά.

Η 38χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της, Rob Giles έχουν δύο κόρες, την 7 ετών Eliza και την Paloma, ή Pippa, όπως τη φωνάζουν χαϊδευτικά, η οποία στις 8/10/2018 συμπλήρωσε τρία χρόνια ζωής. Για την Pippa, μιλά λοιπόν η Caterina και συγκινεί!

Ιδού τι γράφει στη λεζάντα με ένα βίντεο που μοιράστηκε χθες, τελευταία μέρα του Οκτώβρη, η γνωστή ηθοποιός. Ένα βίντεο όπου φαίνονται οι κόρες της να χορεύουν αγκαλιασμένες υπό τους ήχους τραγουδιού της Beyonce.

Πολλοί γονείς που μαθαίνουν ότι το μωράκι τους έχει σύνδρομο Down ανησυχούν ιδιαίτερα για την επίδραση που μπορεί να έχει η ζωή με ένα παιδί με διαφορές στα άλλα παιδιά τους. Δεν έχουν δει το μοντέλο και το φοβούνται.
Μακάρι να μπορούσα να δείξω σε όλους τη χαρά, τη γλυκύτητα και την αγάπη που έχει επεκταθεί και μεγαλώσει στην οικογένειά μας από τη στιγμή που γεννήθηκε η Pippa. Δεν υπάρχει βιβλίο, ταινία ή συζήτηση που θα μπορούσα να είχα μοιραστεί με τη μεγάλη μου κόρη και θα της δίδασκε καλύτερα την αγάπη και την προοπτική του να έχει κανείς μια αδελφή με διαφορές!
Οι δυο τους είναι τρελές η μία για την άλλη και η διαφορετικότητα έχει δώσει χώρο σε ένα είδος τρυφερότητας που μόνο να ονειρευτώ θα μπορούσα για δυο τυπικά αδέλφια.
Η Pippa είναι, αληθινά, το πιο σπουδαίο δώρο που θα μπορούσα να δώσω στη μεγάλη της αδελφή και είμαι βαθύτατα ευγνώμων που διάλεξε τη δική μας οικογένεια να ταρακουνήσει και να ξυπνήσει με το φως της. 💛💙✨ #downsyndromeawareness #nothingdownaboutit #theluckyfew #soundon🔊 @beyonce