Σασμός: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου

24.05.2023
Σασμός: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου
Η αντίστροφη μέτρηση για την αυλαία σε αυτή τη δεύτερη σεζόν για τη δημοφιλή σειρά του Alpha έχει ξεκινήσει.

Αυτές τις μέρες, μέγα ζητούμενο στις εξελίξεις του Σασμού είναι η παραδοχή από πλευράς του Μαθιού στη Βασιλική πως ήταν εκείνος που σκότωσε τον Στεφανή, το γλέντι για τον γάμο του Αντώνη και της Μαρίνας που έγινε τελικά και την επανασύνδεση του Αστέρη με την Αργυρώ.

Η Βασιλική δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που άκουσε, λέει στον Μαθιό ότι τον μισεί και, φυσικά, ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί.

{https://www.instagram.com/p/Csk-VT7qZRT/}

Από την άλλη πλευρά η Μαρίνα και ο Αντώνης ζουν τις καλύτερες στιγμές της ζωής τους, επιτέλους σε ένα γλέντι όπου ΄ηταν όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς τους.

{https://www.instagram.com/p/CsjOazro8NK/}

Θέλεις κι εσύ έναν Αντώνη σαν αυτόν της Μαρίνας στο Σασμό; Ο Δημήτρης Ήμελλος αποκαλύπτει τη μοναδική συνθήκη για να συμβεί αυτό

Η Αργυρώ και ο Αστέρης δεν μπορούν να αντέξουν άλλο μακριά ο ένας από τον άλλο και γίνονται ένα ξανά (το για πόσο αυτή τη φορά, θα φανεί)

{https://www.instagram.com/p/CsihRCeoqZl/}

Και το τέλος της σεζόν πλησιάζει.

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου θα προβληθεί την Παρασκευή 14 Ιουλίου και θα δούμε πώς οι άνθρωποι της παραγωγής θα επιλέξουν να μας οδηγήσουν στον τρίτο κύκλο του χρόνου.

Προς το παρόν ιδού μια γεύση από το σημερινό (24/5) επεισόδιο.

{https://www.youtube.com/watch?v=monmx9lHUSE&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 24.05.2023 - 12:34