Αρένα: Η νέα, βραδινή εκπομπή της Μαρίας Αναστασοπούλου έχει trailer και μέρα πρεμιέρας

24.05.2023
Αρένα: Η νέα, βραδινή εκπομπή της Μαρίας Αναστασοπούλου έχει trailer και μέρα πρεμιέρας
Δική της, βραδινή, εκπομπή αναλαμβάνει η Μαρία Αναστασοπούλου και η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα έχει ήδη ξεκινήσει.

Από την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 23:00, η Μαρία Αναστασοπούλου μπαίνει στην «Αρένα» και παρουσιάζει live αθέατες πτυχές κοινωνικών θεμάτων, αλλά και δικαστικών υποθέσεων και εγκλημάτων που σόκαραν το πανελλήνιο, διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγο από τον ΑΝΤ1.

Με εύστοχο και ουσιαστικό λόγο, πολύπλευρη έρευνα και δημοσιογραφικό ήθος, η Μαρία Αναστασοπούλου τολμά να φέρνει στην επιφάνεια την πραγματική εικόνα των γεγονότων, αναδεικνύοντας άγνωστες διαστάσεις τους.

Καλημέρα Ελλάδα: Το πρώτο κοινό τρέιλερ Παπαδάκη - Αναστασοπούλου έφερε μία αποκάλυψη

Στην «Αρένα», οι συγκρούσεις απόψεων μεταξύ των καλεσμένων θα είναι δυνατές, ενώ ταυτόχρονα θα αναδεικνύονται οι κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις θεμάτων που μας συγκλόνισαν.

Μαζί με τη Μαρία Αναστασοπούλου στην «Αρένα», θα βρίσκονται και οι τηλεθεατές, όχι ως απλοί παρατηρητές, αλλά ως βασικά μέλη της εκπομπής, συμμετέχοντας ενεργά στις συζητήσεις, μέσω live ψηφοφοριών και διαδραστικών μέσων.

Ιδού και το trailer όπου παίρνουμε μια πρώτη γεύση του τι έρχεται!

{https://www.youtube.com/watch?v=YxNpItR6DIk&t=1s&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 24.05.2023 - 15:48