Καλημέρα Ελλάδα: Το πρώτο κοινό τρέιλερ Παπαδάκη - Αναστασοπούλου έφερε μία αποκάλυψη

21.08.2022
Καλημέρα Ελλάδα: Το πρώτο κοινό τρέιλερ Παπαδάκη - Αναστασοπούλου έφερε μία αποκάλυψη
Τη Μαρία Αναστασοπούλου θα έχει φέτος στο πλευρό του ο Γιώργος Παπαδάκης στην 32η σεζόν του "Καλημέρα Ελλάδα" και τελικά, εκείνη δεν τον έβαλε να κόψει το μουστάκι του!

Η είδηση για την έλευση της Μαρίας Αναστασοπούλου στον ΑΝΤ1 ήταν γνωστή εδώ και καιρό, όπως επίσης και η συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη στην μακροβιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

Το κανάλι μάλιστα, στις αρχές του μήνα, είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα πρώτο, απολαυστικότατο και άκρως χιουμοριστικό teaser με πρωταγωνιστή τον παρουσιαστή, ο οποίος με έντονη διάθεση αυτοτρολαρίσματος άκουγε με τρόμο τον εαυτό του να του λέει ότι "αυτή, θα σε βάλει μέχρι μουστάκι να ξυρίσεις".

Να όμως που κάτι τέτοιο δεν συνέβη και η απόδειξη ήρθε με το πρώτο επίσημο τρέιλερ της εκπομπής με παρόντες και τους δυο παρουσιαστές πια.

"Μέσα στην επόμενη σεζόν θα παραδώσω τη σκυτάλη" είχε αποκαλύψει ο δημοσιογράφος λίγο πριν ρίξει αυλαία για την περσινή σεζόν ενώ τότε επέμενε ότι το όνομα του συνεχιστή δεν ήταν ακόμη ανακοινώσιμο. Τώρα πια, όλα δείχνουν ότι η Μαρία Αναστασοπούλου προετοιμάζεται για αυτή τη θέση. Αναμένονται τα επίσημα. Και, φυσικά, πρώτα η φετινή πρεμιέρα.