Άγριες Μέλισσες: Ο Νίκος Λεκάκης αποχαιρετά τον Άγγελο Φαναριώτη και συγκινεί

19.08.2022
Άγριες Μέλισσες: Ο Νίκος Λεκάκης αποχαιρετά τον Άγγελο Φαναριώτη και συγκινεί
Οι Άγριες Μέλισσες έχουν ρίξει αυλαία εδώ και πολύ καιρό όμως, φαίνεται ότι δεν ειπώθηκαν όλα τα "αντίο". Ο Νίκος Λεκάκης είπε σήμερα το δικό του στον Άγγελο Φαναριώτη, τον οποίο ενσάρκωσε με ιδιαίτερη επιτυχία στη σειρά.

Η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 τελείωσε οριστικά στις αρχές Ιουλίου κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το τηλεοτπικό της ταξίδι ύστερα από τρεις κύκλους.

Έχουμε ήδη δει το δημόσιο "αντίο" αρκετών συντελεστών μέχρι τώρα. Η Ελένη Καρακάση, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η Μαρία Κίτσου, ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποχαιρέτησαν τους ρόλους τους και τώρα, καθυστερημένα, όπως παραδέχεται ο ίδιος, ήρθε η σειρά του Νίκου Λεκάκη.

Οι Άγριες Μέλισσες τελείωσαν και η Θεοφανία Παπαθωμά κατέγραψε σε βίντεο τις εξομολογήσεις όλων των συναδέλφων της

"Καθυστερησα λιγο αλλα καλλιο αργα παρα ποτε", γράφει στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία που μοιράστηκε ο Νίκος Λεκάκης συνεχίζοντας ότι ήρθε η σειρά του να αποχαιρετήσει τον Άγγελο, "που με εμαθε πολλα, οπως το πως ζουσαν και σκεφτονταν καποτε οι ανθρωποι, πως ερωτευονταν, πως αγαπουσαν,τι θα πει ακεραιοτητα κι αβροτητα μα κυριως με τι ιδανικα και δυναμη ψυχης αξιζει να ζει κανεις. Καλο ταξιδι φιλε", όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους συγγραφείς τους σκηνοθέτες (@melinatsampani ΠετροΚαλκοβαλη @lefteris_charitos @spirosmichalo @patronisss @kostnas2877 @michaliskonstantatos) και "όλους τους συνεργατες, ολους τους συναδελφους, ολους τους τεχνικους, ολη τη συγγραφικη ομαδα, ολη την παραγωγη, ολους οσοι με φροντιδα και γενναιοδωρια με αγκαλιασαν στην πρωτη μου αυτη δουλεια που ακουει στο ονομα Αγριες Μελισσες και που δε θα ξεχασω ποτε "