GNTM 5: Το πρώτο επίσημο trailer είναι εδώ - Ο ακριβής ρόλος της Σοφίας Χατζηπαντελή και ο νέος coach

19.08.2022
GNTM 5: Το πρώτο επίσημο trailer είναι εδώ - Ο ακριβής ρόλος της Σοφίας Χατζηπαντελή και ο νέος coach
Οι πρώτες εικόνες από τη νέα σεζόν του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων του Star είναι, τουλάχιστον, εντυπωσιακές και οι φανς του μετράνε ήδη αντίστροφα.

Μόλις πριν από λίγη ώρα δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ για το GNTM 5 και από το Star μαθαίνουμε μερικές ακόμη ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τη νέα σεζόν που, χωρίς αμφιβολία, χαρακτηρίζεται από την επιστροφή της Βίκυς Καγιά.

Στο πλευρό της Βίκυς, λοιπόν, έχουμε τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου ενώ η Σοφία Χατζηπαντελή θα καθίσει στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής ως guest κριτής για τις auditions. Την ομάδα συμπληρώνουν η hostess Έλενα Γαλύφα, η model instructor Mary Vitinaros, και ο νέος coach Χρήστος Μπίρμπας.

Mary Vitinaros: Έτσι την καλωσόρισε στο GNTM η Βίκυ Καγιά

Ανήκοντας στη νέα γενιά του ελληνικού, ανδρικού modeling, ο Χρήστος έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους γνωστούς Έλληνες σχεδιαστές και αναμένεται να σταθεί με την εμπειρία του στο πλευρό των διαγωνιζόμενων που για φέτος θα είναι μόνο γυναίκες από 8 έως 88 (!) ετών!

Η διαδικασία των auditions έχει ήδη ολοκληρωθεί και ιδού μια πρώτη γεύση από το τρέιλερ αναμένοντας με αγωνία την ημερομηνία της πρεμιέρας!