Survivor 2023: Ο Γιώργος Λιανός μιλά για τον τελικό και παραδέχεται ότι έκανε λάθος

23.05.2023
Survivor 2023: Ο Γιώργος Λιανός μιλά για τον τελικό και παραδέχεται ότι έκανε λάθος
Στην Ελλα΄δα σε ένα ταξίδι αστραπή βρίσκεται ο Γιώργος Λιανός και μίλησε στις κάμερες για πολλά και διάφορα.

Για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους άφησε για λίγο τον Άγιο Δομίνικο ο παρουσιαστής του Survivor και με την αφορμή έκανε και μερικές αποκαλύψεις.

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε ο Γιώργος Λιανός και, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αφήσει κάποιον στο πόδι του όσο λείπει αυτή τη φορά γιατί δεν χρειάστηκε, αποκάλυψε πώς ούτε εκείνοι ξέρουν πότε θα είναι ο τελικός γιατί "τους άλλαξαν τα σχέδια οι εκλογές". Αναμένοντας τι θα αποφασίσει η παραγωγή, λοιπόν!

Survivor All Star: Μετά και την αποβολή Γκότση - Πηλίδη, ο Λιανός είναι εκείνος που δυσκολεύεται περισσότερο στο παιχνίδι

Όσο για το αν υπάρξει νέα σεζόν του χρόνου; "Δεν έχω ιδέα", λέει ο Γιώργος Λιανός τονίζοντας όμως ότι "Αυτή τη δουλειά την αγαπάω πάρα πολύ και αν γίνει νέος κύκλος είναι φυσικό να θέλω να είμαι εκεί. Αυτό όμως εξαρτάται από το κανάλι και την παραγωγή οπότε είμαι σε αναμονή".

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για την άποψη που είχε εκφράσει κάποτε ότι κάποιοι προσπαθούν να αποδημήσουν το Survivor και εκείνος δεν έκρυψε ότι έχει μετανιώσει για τα όσα είπε, βασικά γιατί ακούστηκε σαν εκπρόσωπος της παραγωγής ενώ δεν ήταν. "Κακώς βγήκα και μίλησα τότε. Το ψιλομετάνιωσα γιατί ό,τι και να πεις μπαίνεις σε αντίλογο και όχι διάλογο", είπε ο Λιανός τονίζοντας την πεποίθησή του πως όταν συμμετέχεις σε ένα project πρέπει να το στηρίζεις.

{https://www.youtube.com/watch?v=ARZmuZ9K9ec&ab_channel=StarTvGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 23.05.2023 - 16:19