Η Μάγισσα: Εντυπωσιακό το trailer της πολυαναμενόμενης παραγωγής του ΑΝΤ1

07.07.2023
Η Μάγισσα: Εντυπωσιακό το trailer της πολυαναμενόμενης παραγωγής του ΑΝΤ1
Μία πρώτη (γερή) γεύση από την υπερπαραγωγή που ετοιμάζει για τον Σεπτέμβρη ο ΑΝΤ1 μας έδωσε μόλις πριν από λίγο και η αλήθει αέιναι πως... μας άνοιξε την όρεξη!

Και ενώ οι σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, μία μία "κατεβάζουν ρόλά" τα κανάλια φροντίζουν να μας δίνουν μια εικόνα του τι να περιμένουμε για την ερχόμενη. Εκτός από τα "δυνατά χαρτιά" (Σασμός, Γη της Ελιάς, για παράδειγμα) που συνεχίζουν και του χρόνου, έχουμε "νέες αφίξεις" που αναμένονται με αγωνία.

Μία από αυτές έχει τη σφραγίδα "Άγριες Μέλισσες" σε όλα τα επίπεδα. Ο λόγος για τη Μάγισσα που έρχεται με την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη - Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία, ενώ στο καστ βρίσκουμε επίσης ονόματα της τεράστιας επιτυχίας, επίσης, του ΑΝΤ1, με την Έλλη Τρίγγου στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τους Γιώργο Γάλλο, Αναστάση Ροϊλό, Νίκο Ψαρρά και Μαρκέλλα Γιαννάτου στο πλευρό της.

Στο καστ, έχουμε και ένα δυνατό reunion από το επίσης θρυλικό Νησί με την επιστροφή της Κατερίνας Λέχου στην τηλεόραση και τον Τάσσο Νούσια.

01.jpg

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Τάσος Νούσιας με τα κοστούμια τους είναι οι Γερακάρηδες.

Η ιστορία διαδραματίζεται στη Μάνη του 1817… Πρωταγωνιστές οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες, δύο αντίπαλες πατριές είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Αλλά για πόσο θα κρατήσει αυτή η ευαίσθητη ισορροπία;

Οι Λασκαραίοι είναι οι Καπεταναίοι του Πόρτο Κάγιο. Από τις πιο ισχυρές οικογένειες της Νότιας Προσηλιακής Μάνης, διαφεντεύουν την περιοχή με πυγμή κι αίσθημα δικαίου. Έμβλημά τους η φλεγόμενη καρδιά. Ύψιστο χρέος τους η προστασία της βαριάς κληρονομιάς που φέρει το όνομά τους.

λασκαραιοι-1.jpg

λασκαραιοι-2-1.jpg

Οι Γερακάρηδες είναι οι πειρατές του Πόρτο Κάγιο. Αδίστακτοι πολεμιστές, ο φόβος και τρόμος της Νότιας Προσηλιακής Μάνης, οργώνουν τις θάλασσες, ψάχνοντας το επόμενο θύμα τους. Έμβλημά τους το γεράκι. Διακαής πόθος τους η επικράτηση στην περιοχή και η είσοδός τους στις τάξεις των Καπεταναίων.

γερακαρηδεσ-1.jpg

γερακαρηδεσ-2-1.jpg

Η σειρά, που θα προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα και θα συμπληρωθεί σε 60 επεισόδια, ξεκινά με την εξαφάνιση του μόλις 40 ημερών μωρού που προήλθε από την ένωση των δύο ισχυρών οικογενειών. Η εξαφάνιση προκαλεί αναταραχή στην οικογένεια ενώ η υπηρέτρια της μητέρας, η Θεοφανώ (Έλλη Τρίγγου) βλέπει όραμα πως το μωρό βρίσκεται πνιγμένο στο ποτάμι και ενημερώνει για το μακάβριο όραμα της.

Αμέσως όλοι σπεύδουν στο σημείο που οραματίστηκε η νεαρή κοπέλα και όντως εντοπίζουν το μωρό νεκρό. Η υπηρέτρια κατηγορείται ως ένοχη και φυσικά ως «μάγισσα», κάτι το οποίο ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένο εκείνη την εποχή.

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως αποδεικνύουν την αθωότητα της υπηρέτριας αφού αρκετοί θυμήθηκαν πως δεν είχε φύγει λεπτό από το πλευρό της μητέρας άρα δεν θα μπορούσε να έχει κάνει εκείνη κακό στο παιδί. Το μεγάλο μαρτύριο όμως για την νεαρή υπηρέτρια μόλις ξεκινά. Είναι τελικά μάγισσα ή όχι;

Ιδού το trailer που φαίνεται, πραγματικά, πολύ ενδιαφέρον!

{https://www.youtube.com/watch?v=GWNKd88OH98&t=2s&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 25.08.2023 - 15:38