Μαρία Κίτσου για Άγριες Μέλισσες: «Στην τρίτη σεζόν το σώμα μου γέμισε πληγές»

12.06.2023
Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η Λενιώ και ο Λάμπρος από τις Άγριες Μέλισσες!
Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η Λενιώ και ο Λάμπρος από τις Άγριες Μέλισσες!
Η Μαρία Κίτσου, η τηλεοπτική Λενιώ Σταμίρη με τ' όνομα, αν προτιμάτε, ετοιμάζεται για θεατρική περιοδεία και θυμάται τις δυσκολίες στις οποίες υπέβαλε τον εαυτό της στα γυρίσματα της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του ANT1.

Με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία με τη Μήδεια του Ευρυπίδη που ετοιμάζεται να ξεκινήσει, η Μαρία Κίτσου έδωσε μία συνέντευξη στην Ερη Βαρδάκη για το ΒΗΜΑgazino.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι εκμεταλλεύτηκε το τελευταίο διάστημα πριν από τις 22 Απριλίου που ξεκίνησε να διαβάζει τη Μήδεια για να ξεκουραστεί, πράγμα όμως που δεν τη άρεσε και πολύ γιατί δεν έχει συνηθίσει να κάθεται.

Παρότι ένιωθε μέσα της το κενό της δημιουργίας, όμως, η Μαρία Κίτσου παραδέχτηκε ότι το διάστημα αυτό ήταν ευεργετικό. "Ηρθα αντιμέτωπη με τον εαυτό μου, θέλησα να τον φροντίσω ξανά, να ξαναβρώ τα πατήματά μου, το κέντρο μου, να αναθεωρήσω κάποια πράγματα και να κάνω την αυτοκριτική μου. Να δω τι δεν έκανα σωστά. Τι πήγε στραβά, σε ποια σημεία παραμέλησα τον εαυτό μου και πόσο αυτό τελικά μου στοίχισε", είπε, συγκεκριμένα.

Άγριες Μέλισσες: Η Μαρία Κίτσου αποχαιρετά τη Λενιώ της και η συγκίνηση περισσεύει

Εξαιτίας της δουλειάς είχε παραμελήσει τον εαυτό της. "Δεν υπήρχε χρόνος για εμένα. Επί τρία χρόνια ήμουν με τρεις ώρες ύπνο την ημέρα καθημερινά. Είχα τα γυρίσματα των Aγριων Μελισσών και παράλληλα παραστάσεις στο θέατρο. Σηκωνόμουν στις 6 το πρωί και γύριζα σπίτι στις 12 τα μεσάνυχτα. Και πάλι δεν έπεφτα κατευθείαν στο κρεβάτι, έπρεπε να μελετήσω για το γύρισμα της επόμενης ημέρας", μοιράστηκε.

{https://www.instagram.com/p/CTy1COKgsh1/}

Αν γύριζε τον χρόνο πίσω τι θα έκανε διαφορετικά; "Ναι, δεν θα έκανα θέατρο", ήρθε η απάντηση κατηγορηματικά. "Αν εξαιρέσουμε την καραντίνα επί τρία χρόνια, έκανα τηλεόραση και παράλληλα παραστάσεις. Αυτό με εξόντωσε. Στην τρίτη σεζόν των Mελισσών το σώμα μου γέμισε πληγές", αποκάλυψε η ηθοποιός συμπληρώνοντας πως αν γύριζε τον χρόνο πίσω θα έκανε θέατρο παράλληλα με τις Aγριες Μέλισσες μόνο αν ερχόταν μια τόσο φανταστική πρόταση στην οποία δεν θα μπορούσε να πει 'όχι'".

Όταν η Μαρία Κίτσου τραγούδησε στη σκηνή μαζί με τον Σάκη Ρουβά - Ποιο τραγούδι ερμήνευσαν [video]

Αλλαγή στις προτεραιότητές της λοιπόν. Τι προσπαθεί να κάνει τώρα; "Να με αγαπήσω περισσότερο, να με φροντίσω, να μάθω να λέω 'όχι' και όχι σε όλους 'ναι'".

{https://www.instagram.com/p/CtUJ2noIxsC/}

Πληροφορίες και εισιτήρια για τη Μήδεια ΕΔΩ

Τελευταία τροποποίηση στις 12.06.2023 - 16:20