Όταν η Μαρία Κίτσου τραγούδησε στη σκηνή μαζί με τον Σάκη Ρουβά - Ποιο τραγούδι ερμήνευσαν [video]

06.06.2021
Όταν η Μαρία Κίτσου τραγούδησε στη σκηνή μαζί με τον Σάκη Ρουβά - Ποιο τραγούδι ερμήνευσαν [video]
Αυτό δεν το είχαμε ακούσει ποτέ.

Χθες το βράδυ (5/6/2021) ο Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" όπου κάθισε απέναντι στον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για τα πάντα.

Γλυκύτατος και σεμνός, όπως πάντα, ο δημοφιλής τραγουδιστής και επιχειρηματίας, γύρισε τον χρόνο πίσω, θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια, την αρχή της καριέρας του, τη Eurovision, τις απειλές που δέχτηκε κατά της ζωής του, αποκάλυψε πώς γνώρισε την Κάτια, μίλησε για τα παιδιά του και άκουσε τα όσα είχαν να πουν για εκείνον άλλοι, όπως ο Φοίβος και η μητέρα του, η οποία έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση και τον συγκίνησε πολύ.

Ιδού τα όσα είπε η μητέρα του στην κάμερα και τι ήταν αυτό που τον συγκίνησε περισσότερο.

Ο έρωτας με την Κάτια ήταν κεραυνοβόλος, μάθαμε, και η "κεραμίδα" είχε έρθει λίγο νωρίτερα από αυτό που νομίζουμε οι περισσότεροι, δηλαδή σε ένα διαφημιστικό που έκαναν μαζί το 2004. Μόλις αντάμωσαν τα μάτια τους "σα να σκάναρα όλο το DNA της", είπε ο Σάκης. "Και ήξερα. Το ίδιο κι εκείνη πιστεύω".

Κάποια στιγμή, τον λόγο πήρε και η Μαρία Κίτσου, η οποία μίλησε στον φακό του ΑΝΤ1 με τα ρούχα της Ελένης Σταμίρη, προφανώς σε κάποιο διάλειμμα των τελευταίων γυρισμάτων της σειράς "Άγριες Μέλισσες".

Λαλίστατη η ηθοποιός μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον Σάκη, με τον οποίο μοιράστηκε όχι μόνο τη σκηνή του θεάτρου στις "Βάκχες" του Δημήτρη Λιγνάδη το 2013, αλλά, όπως αποκάλυψε η ίδια και τη σκηνή νυχτερινού μαγαζιού όπου εμφανιζόταν εκείνος παλιότερα.

Τη φώναξε στη σκηνή και της ζήτησε να διαλέξει τραγούδι να τραγουδήσουν μαζί. Ποιο διάλεξε εκείνη; "Σώσε με (δως μου να πιω το δηλητήριο)" -ναι, την τεράστια επιτυχία της Ρίτας Σακελαρίου. Κρίμα που δνε υπάρχει αυτό ως ντοκουμέντο!

Σε κάθε περίπτωση, ιδού τα όσα είπε για τον Σάκη η αγαπημένη τηλεοπτική "Λενιώ". Και είχε πολλά να θυμηθεί:

Ζωή Κίττα